Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Ημέρα των ευχαριστιών σήμερα στον Καναδά και όπως καταλαβαίνετε έχουμε αργία και εμείς δεν θα ειμαστε στο σπίτι, θα πάμε σε φάρμα να διαλέξουμε κολοκύθες και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΧυμός λεμονιού, μπίρα και μια σειρά από μυρωδικά επάνω από την τρυφερή και πικάντική ρόκα , το σπανάκι και συνοδευόμενη από αυγό και λαχταριστή φέτα.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlυλικά 4 πράσα 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 250γρ τυρί ρικότα (ή ανθότυρο) 350γρ φέτα θρυμματισμένη 1/2 ποτήρι ρεγκάτο τριμμένο 200γρ sour cream (ξυνή κρέμα ή γ ιαούρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΞαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά 1 πακέτο λινγκουίνι (500 γρ.) 700 γρ. μύδια με το κέλυφος ή ένα σακουλάκι καθαρισμένα στο ζωμό τους 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) ή δύο μικρές 1 μέτριο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή της Βασούλας σήμερα με νόστιμο τουρσί που είναι και εύκολο! Υλικά Πράσινες ή όχι ώριμες ντομάτες σέλερυ 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές καυτερές 4[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕίπα να ετοιμάσω το σπίτι για Φθινόπωρο δεν θέλω να ακούω ακόμη για Χειμώνα. Οπότε θα τρώγαμε ότι υπήρχε στο ψυγείο από χτες, δηλαδή σουτζουκάκια με ριζότο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια να σας δω τους λεμονολάτρεις!!! Αυτά τα λεμονάκια καιρό ήθελα να τα φτιάξω χρόνια (είχα δει μία εκπομπή μαγειρικής γαλλικής παραγωγής με θέμα τη μαροκινή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠέρσυ το έφτιαξα αργά αρκετά αυτό το τουρσάκι και δεν πρόλαβα να το ποστάρω γιατί πέρασαν οι μέρες και δεν βρίσκαμε μελιτζανάκι. Σε μία εβδομάδα περίπου θα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥπέροχος συνδυασμός για κρασάκι, ρακί ή ουζάκι! Oι μελιτζάνες άλλωστε είναι ήδη σε αφθονία στα μανάβικα! Εύκολη 1 Ώρα και 30 Λεπτά 4μερίδες 1 1 1 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 20-25 κολοκυθοανθοί 200 γρ. ανθότυρο 200 γρ. φέτα, τριμμένη 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλικομμένος 1/2 κ.κ. μαραθόσπορος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑνθοί κολοκυθιού γεμισμένοι με ένα μείγμα τυριού φέτας, αρωματικών βοτάνων και μαραθόσπορου. Βουτηγμένοι σε ένα αφράτο κουρκούτι μπύρας και τηγανισμένοι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜερακλίδικες μπρουσκέτες α λα ελληνικά. Προετοιμασία 10΄ Ψήσιμο 3-4΄ Υλικά για 4 μερίδες 3 σκελίδες σκόρδου (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1/2 κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι η εποχή του! Από τα πιο αγαπημένα τουρσιά οι πιπεριές σε όλες τους τις εκδοχές. Αναμφισβήτητη βέβαια η νοστιμιά της γλυκόξινης παραλλαγής (μη παραλείψετε[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr