Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Τραγανές κοτομπουκιές φούρνου και πατάτες σαν τηγανητές Αν ήμουν γέννημα θρέμμα Αγγλίδα (με τα "Χάου ντου γιου ντου" μου και την λονδρέζικη αξάντ μου), θα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε μικρότερα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,τα σοτάρουμε... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΜια πατατοσαλάτα υπερπαραγωγή! Σερβίρεται ζεστή και κάνει έναν απίθανο συνδυασμό... περιχύνουμε με μια απολαυστική, κλασική και γεμάτη σος ολαντέζ! [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔροσερές φωλιές με ολόφρεσκα λαχανικά εποχής σε μια σαλάτα με τραγανό bacon που θα δώσει ένταση και επιπλέον γεύση στο πιάτο σου. Εύκολη 20' Λεπτά 4+μερίδες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣας αρέσουν τα λαχανικά; Αν ναι, γιατί όχι και σαν πουρές; Φυσικά και ο κλασσικός πουρές πατάτας είναι πουρές ενός λαχανικού αλλά εγώ αναφέρομαι σε έναν πουρέ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι 2 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο 1 κουταλιά νερό ΛΙΩΝΕΤΕ σ'ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά ... 1 κουταλιά[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά 500 γρ. φρέσκα κουκιά (μόνο τα στρογγυλά) 6-7 αβγά Μερικά κυκλαδίτικα λουκάνικα 1/2 φλιτζ. τσ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος 1/2 φλιτζ. τσ. κυκλαδίτικο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤη συνταγη αυτη μου την εδωσε μια συναδελφος για την περιοδο της νηστειας ειναι δοκιμασμενα νοστιμη και γρηγορη και για αυτους που δεν τρωνε τα λαχανικα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami