παντεσπανι γλυκο σιροπιαστο | μπιφτεκια λαχανικων με βρωμη | γλυκο με μπισκοτα μιραντα | αυγοφετες στο φουρνο γλυκες | ζελε πως φτιαχνεται | μπιφτεκια με βρωμη και λαχανικα | κεικ με κερασια παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σκουμπρι χτενι

Βρέθηκαν 33 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεφτεδάκια μοσχαρίσια με κουκουνάρι και πετιμέζι

Το πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς είναι το καλύτερο: πλούσιο, νόστιμο και ευφάνταστο, όπως ευχόμαστε να είναι και το 2017. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Κουνέλι ψημένο σε μπύρα Septem Honey Golden Ale[...]

Η αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]

Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr

Ένα μπλογκ γίνεται εστιατόριο: Cucina Caruso[...]

Το Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]

Πηγή: caruso.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Πετιμέζι: Ιδιότητες και συνταγή

Παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Nέο Cycladic Café

Φως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης  του πολιτισμού[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Προτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Η Ποντιακή Κουζίνα

Η Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
MUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ)  ♦♦  MUALLE

MUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ) Το mualle (μουαλέ) είναι ενα ιδιαίτερα εύγευστο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Ασυνήθιστο πάντρεμα της μελιτζάνας με τις φακές,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ[...]

Η σημερινή μας συνταγή είναι από αυτές που προσφέρονται για ένα κυριακάτικο τραπέζι με καλεσμένους... Φυσικά σήμερα είναι Δευτέρα! Χτες ήμασταν απασχολημένοι[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Χοιρινό στη λαδόκολλα

Υλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κιλό χοιρινό (χωρίς κόκκαλο) σε μερίδες 3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες 10 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 1/4 φλιτζανιού σέλινο ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: sidages.gr
Μικρά, αρωματικά κεμπάπ

800 γρ. αρνίσιος κιμάς, από μπούτι (ζητάμε από τον κρεοπώλη να τον περάσει δύο φορές από την κιμαδομηχανή, για να γίνει αφράτο το μείγμα) 1 μέτριο ξερό[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πετιμέζι, αυτός ο γλυκός άγνωστος

Το πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πασχαλινό τραπέζι

Σίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κρητικές λιχουδιές για το γιορτινό τραπέζι

Οι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Πριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]

Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr
Γιαουρτλού κεμπάμπ συγκλονιστικά, με τέλεια[...]

1 κιλό αρνίσιο κιμά περασμένο μία φορά από τη μηχανή του κιμά ή ανάμεικτο αρνί και μοσχάρι 2 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου ή σπιτικές) 2 κ.σ. γιαούρτι 2[...]

Πηγή: argiro.gr
ΚΕΜΠΑΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ

Το μενού μας σήμερα είχε σπιτικά κεμπάπ! Όμως αυτή τη φορά επιλέξαμε να διαφοροποιηθούμε και να τα φτιάξουμε χρησιμοποιώντας κιμά από φιλέτο κοτόπουλο. Όντας[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μίνι κεμπάπ με μελιτζάνες και σάλτσα ντομάτας |[...]

500 γραμμ. μοσχαρίσιος κιμάς (μία φορά περασμένο από τη μηχανή του κιμά) 6 μικρές τσακώνικες μελιτζάνες 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 κ.γλ. αλάτι 1/2 κ.γλ. πιπέρι[...]

Πηγή: argiro.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy