κοκορετσι στο φουρνο αργυρω | νηστισιμο κεικ ακης πετρετζικης | μαριναρισμα για κοντοσουβλι | φιλετα μοσχαρισια στο φουρνο | μπουγατσα cooktime | συνταγη για κεικ απλο παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κανελα μεντα ροκα εντερακια

Βρέθηκαν 55 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Όπως παλιά: πηχτή και κότσι χοιρινό

Τα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το αυθεντικό διάσημο στέϊκ Νταϊάν της Νέας[...]

Το στέικ Νταιάν (steak Diane) είναι μια απ΄τις πιο κλασικές συνταγές της διεθνούς κουζίνας, που δυστυχώς η λάμψη της χάθηκε μέσα στα χρόνια, καθώς ο[...]

Πηγή: caruso.gr

Γιορτινά: η γαλοπούλα και οι παραλλαγές της

Γαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
... με πατάτες

Έλαβα παράπονα όταν έγραψα για τη γεμιστή κολοκύθα, ότι αναφέρθηκα περαστικά στις συνοδευτικές πατάτες του φούρνου χωρίς να δώσω οδηγίες. Πολλές φορές[...]

Πηγή: bostanistas.gr
τσιγαρίδα

http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά χοιρινό λίπος Παρασκευή «Γινότανε από το χοιρινό. Τα γουρούνια τότε είχανε πολύ ξύγκι. Όταν τα σφάζαμε,[...]

Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr
ΣΑΤΩΜΠΡΙΑΝ (CHATEAUBRIAND) (ΒΙΝΤΕΟ)

½ φιλέτο μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος 500γρ. λάδι πάπρικα θυμάρι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο αλάτι Λαδώνουμε το φιλέτο απ’ όλες τις πλευρές και προσθέτουμε[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΣΑΤΩΜΠΡΙΑΝ (CHATEAUBRIAND) (ΒΙΝΤΕΟ)

½ φιλέτο μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος 500γρ. λάδι πάπρικα θυμάρι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο αλάτι Λαδώνουμε το φιλέτο απ’ όλες τις πλευρές και προσθέτουμε[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Χριστουγεννιάτικο χοιρινό με πληθωρική σάλτσα[...]

Το χοιρινό είναι η κλασική επιλογή για ένα παραδοσιακό Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνον. Πολύ δημοφιλές κρέας στο φούρνο με πολλές[...]

Πηγή: caruso.gr
ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ[...]

ΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Οι χρυσές εφεδρείες της κουζίνας

Οι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζουμερά κρεατοκεφτεδάκια φούρνου με πελτέ

Γεια σας φίλοι μου!!! Στο παρελθόν σε μια μου προσπάθεια να περιορίσω το "τηγάνι" και αρνούμενη να απομακρυνθώ απ' τα λατρεμένα κεφτεδάκια, σκέφτηκα ότι απ' τη[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Μελωμένα χοιρινά μπριζολάκια στο φούρνο

Αναρτήθηκε στις 12/05/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μελωμένα χοιρινά μπριζολάκια στο φούρνο Μια πανεύκολη συνταγή για υπέροχα μελωμένα χοιρινά[...]

Πηγή: sintayes.gr
Γλυκοπατάτες γεμιστές με πράσα και λουκάνικο

υλικά 3-4 γλυκοπατάτες 300γρ λουκάνικο 3-4 πράσα 1 κουταλάκι φασκόμηλο 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1 κουταλιά ελαιόλαδο μία πρέζα αλάτι 200γρ γιαούρτι παρμεζάνα[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
Μπέργκερ με Γλυκοπικάντικο Slow cooked Τρίμμα[...]

“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]

Πηγή: caruso.gr
κοκ-ο-βεν Βουργουνδίας: κόκορας κρασάτος με[...]

by greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Γιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί

Γιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί Το πεϊνιρλί είναι μόνο με τυρί (πενίρ: τυρί). Αυτό με το αυγό το έλεγαν γιουμουρταλούγια (γιουμουρτά: αυγά) και αυτό με τον[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Από την Τσαγκαράδα: Λουκάνικο σε παραλλαγές

Αυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δεν θα μου λείψει η Μαρτσέλα Χαζάν

«Συχνά, όταν μιλάνε για μαγειρική, εννοούν μαγειρική για "κόσμο", για ξένους. Σ' όλους μας αρέσει να μοιραζόμαστε φαΐ και κρασί με φίλους[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy