Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 578 συνταγές
Λαζάνια με κιμά και κατσικίσιο τυρί, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, LASAGNE VERDI EMILIANE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν το συκώτι και θέλουν διαφορετικούς τρόπους να το γευτούν αλλά και για όσους δεν το αγαπούν και τόσο αλλά θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!! Υλικά 1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧοιρινές μπουκιές μαριναρισμένες στο φούρνο Μία νοστιμότατη συνταγή με την οποία θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αρωματικά και μπαχαρικά χαρίζουν μια ιδιαίτερη[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤο κατσικάκι είναι απ’ τα πιο εκλεκτά κρέατα στην Ελληνική μαγειρική παράδοση, καθώς είναι πάρα πολύ νόστιμο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά αγνό κρέας, καθώς[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜοσχαράκι κοκκινιστό γιουβέτσι στο φούρνο είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια. Ένα απ’ τα απόλυτα comfort foods της ελληνικής κουζίνας, το[...]
Πηγή: caruso.grΔεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!! Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως. Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό κουνέλι 600 γρ. Κουνέλι, τα πίσω πόδια 80 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 25 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. Ζωμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒασική προϋπόθεση για να φτιάξεις αυτό το φαγάκι είναι να έχεις "Μπάρμπα στην Κορώνη". Τι θέλω να πω με αυτό? Να βρεθεί ένας καλός μπαρμπούλης που[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grKαλημέρα καλημέρα, αφού τελειώσαν και οι τελευταίες εορταστικές μέρες και φάγαμε μέχρι σκασμού, ήρθε η κρίσιμη ώρα της ζυγαριάς... Σε αυτό το έργο όλοι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΠολύ κρύος ο φετινός Χειμώνας. Παγωνιά παντού… Και δεν εννοώ μόνο τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Λες και μας το φύλαγε όμως κι ο καιρός. Λες και δεν μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr