σουφλε μακαρονια με γαλα | μυδοπίλαφο μαμαλάκης | νηστισιμα σιροπιαστα κεικ | χοιρινο σουπα με λαχανικα | γαριδες με μαγιονεζα | κεικ πορτοκαλιου νηστισιμο αργυρως | κανταιφι βεφας αλεξιαδου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με ρεβυθια

Βρέθηκαν 44 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Olla podrida: το "βραστό"

Olla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το μενού μας!!! 21 έως 27 Σεπτεμβρίου

Τι τρέξιμο κι αυτό.... Ξεκίνησε το σχολείο και αρχίσαμε κι εμείς τα δρομολόγια, το άγχος και τα ψώνια! Καθημερινά κάνουμε την βόλτα μας από το βιβλιοπωλείο της[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Συνοδευτικα-ορεκτικα για το Χριστουγεννιατικο[...]

Οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Ουζμπέκικο πιλάφι με όσα περίσσεψαν

Το πιλάφι αυτό θυμίζει αρκετά το ινδικό μπιριάνι και είναι έξοχη λύση για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρέματα των τελαυταίων ημερών: ρεβύθια,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα  Μικρά  πιάτα, 100 ιδέες για μεζέδες

Αγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Το σχολικό γεύμα - Ιδέες για κολατσιό στο[...]

Καλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Πρόβλεψη εβδομάδας - Φασόλια γίγαντες φούρνου

Μια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Kαι ξανά κουσκούς

Να συνεχίσω εγώ; Από τα πιο αγαπημένα μας φαγητά είναι το κουσκούς με λαχανικά. Σωτάρω σε ελάχιστο λάδι σε δυνατή φωτιά χωριστά το καθένα (για λόγους άνεσης[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Μπιφτέκια πράσου με σπιτική πικάντικη σάλτσα[...]

Καλό μήνα με υγεία χαρά και με το καλό να φτάσουμε στα Χριστούγεννα!!! Με πολλές νοστιμιές σε γλυκά και αλμυρά, νοστιμότατο το σημερινό φαγάκι!!! Χειμωνιάτικη[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Μαγειρευστό της Καταλονίας (Εσκουδέγια)

Η "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ματσμπούς(ΝΤΟΥΜΠΑΙ)

Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό μοσχάρι ή αρνί 1 κρεμμύδι Γαρίφαλα Αλάτι & πιπέρι Κάρδαμο 2 κλαράκια κανέλας Κύμινο Ξερό κόλιανδρο Ψωμί ναν Υλικά για σάλτσα κρέατος.[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Κοθίδο Μαδριλένιο(Cocιdo Madrileno)

1 αυτί γουρουνιού 500γραμμ (ορέχα) 1 κομμάτι χαμόν 50 γραμμ (curado,Proschiuto) 1 ουρά γουρουνιού 100γραμμ 1 κομμάτι μοσχάρι 100 γραμμ (μορθίγιο) 1 τεμ πλευρά[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Ροβίθια με κρέας

  Τη συνταγή αυτή,όπως την έμαθα από την Σφακιανή πεθερά μου (γι αυτό άλλωστε και χρησιμοποιώ στον τίτλο τον ιδιωματισμό της) την υποβάλλω κατόπιν αιτήματος[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Παραμονή, με παραδοσιακά κοσμοπολίτικο αέρα

Οι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]

Πηγή: greekcook.gr
Τριήμερο στο Πήλιο

Για να δούμε λοιπόν πού και τι γευτήκαμε αυτή τη φορά: Aleka's, Τσαγκαράδα Όταν ρωτήσαμε μια γιαγιά που φρόντιζε τα λουλούδια της, πού να φάμε στο χωριό,[...]

Πηγή: greekcook.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy