Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Όταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα ζυμαρικό σε κοκκώδες σχήμα. Φτιάχνεται με αλεύρι και γάλα. Το είδος του είναι ξινός ή γλυκός. Η διαδικασία παρασκευής του όχι και τόσο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠαραδοσιακή Κρητική συνταγή. Μία από τις πιο ωραίες συνταγές της Κρήτης που προσφέρεται ακόμα σε γάμους, βαφτίσεις και όχι μόνο. Η αυθεντική, απαιτεί το κρέας[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ στιγμή που τσιτσιρίζει στο τηγάνι κατακλύζοντας με την σκανδαλιστικά έντονη μοσχοβολιά του το χώρο, ταυτίζεται με την πιο αρχέγονη μνήμη του γευστικού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια τη γέμιση 1 ½ κ. ζυγούρι ξεκοκαλισμένο 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα αλάτι, πιπέρι νερό 3 ½ φλιτζάνια ωμό ρύζι ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr