Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 158 συνταγές
...η λαδερή νοστιμιά!!! Καλή σας μέρα! Μια γεύση, μια μυρωδιά, το αντίκρυσμα ενός μπαχαρικού αρκούν για να έρθουν στο νου εικόνες περασμένες, λησμονημένες στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤελευταια πειραματίζομαι με τις σως που συνοδευουν κρέατα, ψαρικά ή και σαλάτες. Μια από τις αγαπημενες μας ειναι η σως μπαρμπεκιου και παντα προσπαθουσα με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΌταν οι ανιψιές μου ήταν πιο μικρές, η αδερφή μου κι εγώ, λέγαμε ότι θα τρέφονταν πάντα με τρόφιμα υγιεινά, σπιτικά και φτιαγμένα με σχολαστικά ελεγμένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛατρεύω τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια όμως ποτέ δεν ήταν από τις αγαπημένες μου γεύσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιώ στο μαγείρεμα. Ειδικά από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα Spring Rolls είναι πολύ δημοφιλή σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταιβάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά ( 4 - 5 άτομα) 400 - 500 γρ χοιρινό ψαχνό σε κομματάκια (ας έχουν και λίγο λιπάκι μερικά κομματάκια) 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌπως έγραφα πέρισυ τέτοιο καιρό στο Sobreviviendo 2 : "Άλλη μία απεικόνιση μέρους της ελληνικής πραγματικότητας είναι και τα blogs. Άλλα γλυκά στο χρώμα του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑπό που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΔιαιτητικό (σχεδόν άπαχο και με υψηλής ποιότητας πρωτείνη) και οικονομικό (μέχρι πριν δυό βδομάδες, τώρα η τιμή τσίμπησε από 7,79 στα 8,79 ευρώ... ) αλλά άν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (8 μερίδες) : 1,5 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους 3 εκ. Για το πανάρισμα: 30 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. αλάτι 3 κουταλιές κορνφλάουρ 6-8 κουταλιές ζωμός[...]
Πηγή: yumyum.grΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο πιάτο αυτό το εμπνεύστηκα και το δημιούργησα ειδικά για το πάρτυ στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Γεννήθηκε από την ανάγκη μου να προσφέρω[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό κουνέλι 600 γρ. Κουνέλι, τα πίσω πόδια 80 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 25 γρ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 γρ. Ζωμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο γιουβέτσι είναι από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η ζεστασιά και τα αρώματά του είναι μοναδικά. Κατά κανόνα είναι κοκκινιστό, αν και πάντα[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψαρονέφρι είναι το πιο μαλακό κομμάτι του χοιρινού. Βγες στην αγορά και βρες ολόγλυκα μαύρα κεράσια που θα γίνουν η ιδανική σου σος για ένα gourmet πιάτο![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια τον πουρέ 1 κιλό πατάτες 50 γρ. βούτυρο αλάτι πιπέρι 150 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά Για τα κρεμμύδια 4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 πρέζες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑναρτήθηκε στις 19/12/2014 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και μήλα & σάλτσα μήλου Μια συνταγή για Γαλοπούλα[...]
Πηγή: sintayes.grΓια το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τα κεφτεδάκια 500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας 50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα! Την τρέλα μου με τα τσάτνεϋ τη γνωρίζετε! Τα βερυκοκάκια ίσα-ίσα τα προλαβαίνουμε! Το έχω ξαναγράψει ότι τώρα που το καλοκαίρι μας[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr