Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα ωραίο πρωινό στο χασάπικο που ψωνίζω η συζήτηση όπως πάντα για συνταγές έφερε την πληροφορία ότι σε πρωινομεσημεριανή εκπομπή ο σεφ κάνει αναφορά στη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα από τα αγαπημένα πιάτα των παιδιών μου, συνοδεύει εύκολα κρεατικά, στέκεται όμως και μόνο του με την προσθήκη λίγου τυριού και κρέμας γάλακτος για να[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΧοιρινά μενταγιόν με κρεμμώδη σάλτσα παρμεζάνας γαρνιρισμένο με ριζότο από πανδαισία μανιταριών Συνταγή από την Λέσχη Αρχιμαγείρων. Ακούγεται περίπλοκο, δεν[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Αν ανοίξεις το ψυγείο μου, μέσα θα βρεις σχεδόν πάντα μανιτάρια. Ο λόγος είναι ότι ακόμα και σκέτα μπορούν να αποτελέσουν φαγητό.[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΆλλο για τα γεμιστά, άλλο για τις σούπες και άλλο για το ριζότο. Ποιον τύπο πρέπει να επιλέξετε κάθε φορά; Κάθε συνταγή θέλει το... ρύζι της. Σπυρωτό για το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr