Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
ΚΑΠΟΝΆΤΑ Η καπονάτα ειναι ισως η χαρακτηριστικοτερη παραδοσιακη συνταγη της Σικελιας. Μεσα σε αυτο το απλο και νοστιμο πιατο ειναι συγκεντρωμενη, κατα καποιον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌλοι ξέρουμε τα chicken wings ως φαγητό των φαστ φουντ και είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Δυστυχώς όμως ιδιαίτερα παχυντικά και βλαβερά λόγω όλων των λιπαρών. Τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι για μπουφέ...για μεζέ...σαν συμπληρωματικό στο φαγητό σας!! Οτι εσείς θέλετε!!! Η φίλη μου η Βάσω όταν της έκανα το τραπέζι ήθελε πάντα να της κάνω κι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚι αφού ξεκίνησα με το πρόγραμμα στο στρατό ν' ασχοληθώ και με το πρόγραμμα φαγητού. Που ήταν δική μου ευθύνη ως σιτιστή. Κάθε βδομάδα έφτιαχνα το πρόγραμμα,[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 εσκαλόπ (λεπτές φέτες από μπούτι) μοσχαράκι γάλακτος ή φιλέτο χοιρινό, κομμένο σε ροδέλες και καλά χτυπημένο ( δες σημείωση ), 1/4 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1,5 φλιτζάνι ψιλοκομμένο βραστό στήθος κοτόπουλο 3 κ.σ. βούτυρο 4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζάνι γάλα ζωμό κρέατος λίγο μαϊντανό αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ υγεία της καρδιάς περνάει από το στομάχι. Ποιος μπορεί να το αρνηθεί, όταν δεκάδες έρευνες επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό αυτόν του Ιπποκράτη; Εμείς από τη[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΣας έμειναν περισσεύματα ψωμιού και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα χρήσιμα στην κουζίνα με αυτά. Εξάλλου, είναι ένας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣτην κουζίνα, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν γίνονται αναποτελεσματικές περικοπές, αλλά πολύ συγκεκριμένες κοπές και όλα τα υλικά αξιοποιούνται στο μέγιστο.[...]
Πηγή: pandespani.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΒάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό... κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό! Φτάσαμε αισίως και στην Κυριακή των Βαϊων (2 μέρες μας χωρίζουν)[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: 1 γαλοπούλα Για τη μαρινάτα: 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 5 - 6 κουτ. σούπας μέλι 1 ½ κουτ. γλυκού τριμμένο φασκόμηλο 1 ½ κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 750 γρ. κιμά γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), 3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 5 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 3 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓαλοπούλα γεμιστή Χρόνος: 50 λεπτά και άλλα 10 για την γέμιση και 30' στον φούρνο Υλικά 1 γαλοπούλα 4 φλυτζάνια νερό αρωματικά χόρτα (σέλινο, μαϊντανό) 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 2-3 άτομα) : ½ κιλό κιμά γαλοπούλας καλά παγωμένος 4 φρέσκα κρεμμυδάκια & τα πράσινα φύλλα ψιλοκομμένα 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.com