τηγανοψωμο ακης | συναγριδα στο φουρνο | πένες με μπρόκολο αργυρω | τουρτα αμυγδαλου ακης | γαλακτομπουρεκο cooktime | νηστισιμο κεικ με φρουτα | κρεμα με κουακερ και γαλα | ταρτα γλυκια με γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις καλαμαρι μπροκολα

Βρέθηκαν 38 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Τα δώρα του λόγγου για όλες τις αισθήσεις

Τώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Από που βγήκαν διάφορες γνωστές φράσεις;

Τον πήραν στο ψηλό Παρά τη σκληρότητα και τον τρόμο που βασίλευαν στο Βυζάντιο, οι επαναστάσεις δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο. Πολύ συχνά, ο καταπιεσμένος λαός[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Πάσχα και Μεγάλη Εβδομάδα: Έθιμα και Συμβολισμός

Καμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Για κρέας… στου Βερόπουλου

Το “είμαι κεφάτη, γυρίζω απ’ του Βερόπουλου” συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα σλόγκαν της Ελληνικής διαφήμισης, διαχρονικά. Όλοι μας έχουμε[...]

Πηγή: caruso.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία, Ανορεξία, Θρομβώσεις, Ψωρίαση, Αρθρίτιδα. ΑΓΚΙΝΑΡΑ: Διουρητικό, Ορεκτικό, Συκώτι, Χολή, Χοληστερίνη, Σάκχαρο.[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Προτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ[...]

ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Λαγός στιφάδο

Από την κ. Σόφη Καραγιάννη - Κριεζά ΥΛΙΚΑ 1,5 κιλό λαγό. Εναλλακτικά κουνέλι ή μοσχάρι ποντίκι 2 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδο( όποιος το αντέχει ή[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Πατάτες στιφάδο με λιαστές ντομάτες

...η λαδερή νοστιμιά!!! Καλή σας μέρα! Μια γεύση, μια μυρωδιά, το αντίκρυσμα ενός μπαχαρικού αρκούν για να έρθουν στο νου εικόνες περασμένες, λησμονημένες στο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Χοιρινό με λάχανο στον φούρνο

Ένα φαγητό που η μάνα μου το κάνει τον χειμώνα κάθε Κυριακή (όταν δεν έχει λαγό στιφάδο λόγο κυνηγού στην οικ.)   και γίνετε και με χοιρινό αλλά και με[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Λαγός Γεμιστός με Ελιές και Πληγούρι

Διασκευή ηπειρώτικης συνταγής Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός, καθαρισμένος, με το συκώτι του ή 3-4 συκωτάκια πουλιών Μαρινάδα Χυμός από 1 λεμόνι 1 φλιτζ. ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κομμάτια λαγού με μάραθο και εντόσθια,[...]

Η Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
ΛΑΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

1 λαγος 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 μήλα 2 ντομάτες 1 πράσο 1 λίτρο κόκκινο κρασί καλής ποιότητας 1/4 κούπας ξύδι θυμάρι δάφνη αλάτι και πιπέρι πιπέρι σε κόκκους[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Κουνέλι κοκκινιστό με χυλοπίτες

Τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Το μοσχάρι στιφάδο και το μικρό τεχνικό μυστικό[...]

Στο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]

Πηγή: caruso.gr
Στιφάδο με λαγό και νέα τεχνική με μικρά[...]

Το στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy