Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grin English soon Φέτος το Πάσχα μας είχε απ' όλα... Είχε ετοιμασίες και ανυπομονησία... Είχε τσουρέκια τρυφερά και γεμιστά με σοκολάτα... Είχε αυγά βαμμένα[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 450 γρ. μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο: 200 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου ζάχαρη καστανή: 200 γρ. γάλα: 60[...]
Πηγή: icookgreek.comNo Comments Yet. Το ηλεκτρονικό βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας[...]
Πηγή: kopiaste.infoμια νύχτα στο τσίρκο μαζεύτηκαν το λιοντάρι με τον ακροβάτη και ο ελέφαντας πιο κει ο λαγός και ο ταχυδακτυλουργός οι φωτιές και τα καραμελωμένα ποπ κορν και[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΆλλη μία συνταγή του Ανδρέας Λαγού που θα σας μείνει αξέχαστη. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : για 4 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαταπληκτική τάρτα ζυμαρικών που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ø Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜ όλις τέλειωσε ένας σκληρός αγώνας πάλης με την γαλοπούλα ένα ολόκληρο 8ωρο! Το άγχος για την προετοιμασία της από την μια ο πονοκέφαλος απ΄το[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr“Μενού» πιο κοντινό σε εκείνο της Μινωικής Κρήτης, από ό,τι σε αυτό τής σημερινής Ελλάδας, εκτιμάται ότι είχαν στο τραπέζι τους οι Κρητικοί πριν από[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο κεφαλόπουλο, σε μας, τους βόρειους και τους μικρασιάτες, είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι. Από αυτό προέρχονται δυο από τους καλύτερους μεζέδες της κουζίνας[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο “είμαι κεφάτη, γυρίζω απ’ του Βερόπουλου” συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα σλόγκαν της Ελληνικής διαφήμισης, διαχρονικά. Όλοι μας έχουμε[...]
Πηγή: caruso.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔημιουργώντας αγγέλους! Καλησπέρα και πάλι! Τη σημερινή μου ανάρτηση θα την αφιερώσω στους αγγέλους ! Τώρα που το σκέφτομαι, γιόρταζαν την Παρασκευή- ε, τίποτα[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΜία γευστική πρόταση του Νomad Chef Ανδρέα Λαγό ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 πεϊνιρλί Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: ma-theparty.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 με 2 κιλά Ελαιόλαδο 2 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Χυμός λεμονιού 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2-3 σκελίδες Πατάτες 1 1/ 2 κιλό Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΤην ονομασία τους, την πήραν από την λατινική λέξη calenda, που διαμορφώθηκε από το ελληνικό ρήμα καλώ. Παιδιά, κατά ομάδες, περιφέρονταν και περιφέρονται στα[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr