Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Το “είμαι κεφάτη, γυρίζω απ’ του Βερόπουλου” συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα σλόγκαν της Ελληνικής διαφήμισης, διαχρονικά. Όλοι μας έχουμε[...]
Πηγή: caruso.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Ας πούμε πως έχει[...]
Πηγή: caruso.grΜέρος Α’ : Εισαγωγική Τοποθέτηση, Στόχοι, Ανάλυση της Πρώτης Ύλης και Πρώτα Συμπεράσματα για τα απαιτούμενα απ’ την Μαγειρική τεχνική ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ &[...]
Πηγή: caruso.grΚεφάλι: Έχει μαλακό κρέας, ενώ τρώγονται συνήθως το μυαλό, η γλώσσα και τα μάγουλα. Το φτιάχνουμε βραστό η ψητό. Λαιμός ή Σβέρκος : Μαζί με τα 5 - 6 πρώτα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grPost Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis[Περιγραφή] Τα Χριστούγεννα όλοι γεμίζουν γαλοπούλα και φτιάχνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Εγώ θα προτείνω κάτι πιο μερακλίδικο… κρέας στη[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΑν και στην Ελλάδα φαίνεται πως δείχνουμε σταθερή προτίμηση στο χοιρινό, εντούτοις μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμα και αφράτα σουβλάκια και με άλλα κρεατικά,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜοσχάρι-κοτόπουλο-χοιρινό όλα με την ίδια συνταγή για ιδιαίτερες γεύσεις!!!! Το μοσχάρι κοκκινιστό με μπούκοβο ίσως σας φανεί ιδιαίτερο για τις γεύσεις σας.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1. 200 γρ. βοδινή (ή μοσχαρίσια) σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. πατάτες, κομμένες μέτριες 300 γρ. κρεμμύδια, σε φέτες 3 σκ.σκόρδο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό το φαγητό είναι το αγαπημένο της μητέρας μου, βέβαια η ίδια το έφτιαχνε με αρνί και κολοκυθάκια από τον κήπο της. Είχα πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω κι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grEύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr