κεικ με ινδοκαρυδο βεφας | κανταιφι με τυρια βεφας αλεξιαδου | κεικ χωρις βουτυρο και λαδι | κοκκινοψαρο ψητο | λιμοντσελο με ρακι | μαριναρισμα κρεατων | κεικ με φουντουκια και μερεντα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις καλαμαρι κουακερ

Βρέθηκαν 125 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τι κομμάτι Χοιρινού κρέατος θα διαλέξουμε στο[...]

ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Βαρκούλα πατάτας ψητής με γέμιση κιμά και τυρί[...]

'Ενα ακόμη απλό και εύκολο ορεκτικό, που γίνεται από τα περισσεύματα του ψυγείου μας. Μας περίσσεψε κιμάς από μακαρονάδα μπολοναίζ; Να η χρήση του!!! --Γέμιση[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πληροφορίες για το μοσχαρίσιο κρέας...

Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Zαρζαβατολογίας απαύγασμα!

*Τις τελευταίες μέρες ξεπατώθηκα δια τας πολλάς εξορμήσεις εις τας εξοχάς. Εκεί βαρέθηκα τα γυροπιτόνια και τα τζανγκφουντάδια. Η ομορφάδα της φύσης μου[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Μεξικάνικα Πιτάκια με Κιμά (Picadillo Empanadas)

Υλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2/3 της κούπας βούτυρο κρύο απο το ψυγείο[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Τι κομμάτι Μοσχαρίσιου κρέατος να διαλέξουμε[...]

Μπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
2 σε 1 κρεατόσουπα από μάγουλο, αρωματισμένη με[...]

Αν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]

Πηγή: pandespani.com
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr

Πριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]

Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr
Πρασόπιτα με κιμά

Μια πίτα για όσους αρέσκονται να δημιουργούν στην κουζίνα και να γευματίζουν με φίλους και αγαπημένους! Τι χρειαζόμαστε: για τη γέμιση: 250γρ. κιμά μοσχαρίσιο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών Vs Σπαγγέτι με[...]

ΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Λαχταριστό μου γιαουρτλού

Φαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπιφτέκια της εκκαθάρισης, με ψητή πέστροφα

Χθες έβγαλα τέσσερις πέστροφες από την κατάψυξη. Είπαμε, άρχισαν οι εκκαθαρίσεις σε ψυγείο και ντουλάπια και αφού τα καθαρίσουμε θα δούμε τι και πώς θα τρώμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γεμιστή γαλοπούλα Χριστουγέννων Vs Γαλοπούλα[...]

ΦΑΕ ΑΥΤΟ Γεμιστή γαλοπούλα Χριστουγέννων ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 341kcal ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 36γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 28γρ. ΛΙΠΟΣ: 8.3γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 65.12mg YΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ=90γρ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Κεφαλονίτικη έμπνευση

Όταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy