τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | τσιζκεικ ορεο παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γεμιστη γαλοπουλα Χριστουγεννων Vs Γαλοπουλα φουρνου με γεμιση κιμα-ρυζι-μανιταρια

Πηγή: http://www.xrysessyntages.com/

Οδηγιες

ΦΑΕ ΑΥΤΟ Γεμιστή γαλοπούλα Χριστουγέννων ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 341kcal ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 36γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 28γρ. ΛΙΠΟΣ: 8.3γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 65.12mg YΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ=90γρ. ΧΩΡΙΣ ΓΕΜΙΣΗ) 1 (3kg) γαλοπούλα 2Κ (30ml) λάδι ½ φλ. (120ml) χυμό πορτοκαλιού 1κ/κι ρίγανη, κοπανισμένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλ [...]

Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • σταφίδα
  • ζάχαρη
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • φρυγανιά
  • κιμάς
  • μαϊντανός
  • ρίγανη
  • κοτοπουλο
  • γιάουρτι
  • κρασί
  • μανιτάρι
  • πορτοκάλι
  • ψωμί
  • ρύζι
  • γαλοπουλα
  • λίπος
  • σέλινο
  • κάστανα
  • κουκουνάρι
  • θυμάρι
  • κοιλιά

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΟχι
  • Με χοιρινόΟχι
  • Με κιμάΟχι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το xrysessyntages.com

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • σταφίδα
  • ζάχαρη
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • φρυγανιά
  • κιμάς
  • μαϊντανός
  • ρίγανη
  • κοτοπουλο
  • γιάουρτι
  • κρασί
  • μανιτάρι
  • πορτοκάλι
  • ψωμί
  • ρύζι
  • γαλοπουλα
  • λίπος
  • σέλινο
  • κάστανα
  • κουκουνάρι
  • θυμάρι
  • κοιλιά

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2019 ® - Επικοινωνία