Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ γιαγιά μου δεν ήξερε ότι το λένε σπετσοφάι και το έλεγε λουκάνικα με πιπεριές, κοκκινιστά στο τηγάνι. Απαραίτητα τα συνόδευε με ρύζι άσπρο σπυρωτό, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΊσως ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να μαγειρέψουμε το μοσχαρίσιο συκώτι και παράλληλα κι ο πιο νόστιμος. Το μαρινάρισμα σε κρασί και ξύδι μαλακώνει το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο λεμονάτο, είναι από τα φαγητά, που αρέσουν στους περισσότερους και πιο πολύ στα παιδιά. Με την πηχτή σαλτσούλα του και παρέα μ᾿ ένα σπυρωτό ρυζάκι,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΝόστιμο, τρυφερό και εξ αι ρετικά απολαυστικό. Για το επίσημο, αλλά και για το Κυριακάτικο τραπέζι σας, θ ᾿ αρέσει σίγουρα σε μικρά και μεγάλα παιδιά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ λιθίαση, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι η δημιουργία ενός ή περισσότερων λίθων, μικρών ή μεγαλύτερων, μέσα σε κάποιο από τα όργανα του ουροποιητικού μας[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαθημερινά παρατηρούμε ότι οι συνήθειές μας αλλάζουν εις βάρος της υγείας μας, καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος απομακρύνεται από την παραδοσιακή διατροφή και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr