Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα - 1 φέτα τοστ ολικής αλέσεως - 2 κ.σ. γάλα - 1 σκελίδα σκόρδο - 300 γρ. βοδινός κιμάς - 1 αυγό - 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα σκόνη - 30 γρ. γαλέτα[...]
Πηγή: lovecook.grΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ PELLEGRINO ARTUSI Ο Pellegrino Artusi (1820-1911), τον οποίο έχω αναφέρει αρκετές φορές σε αναρτήσεις μου, έμεινε στην ιστορία της ιταλικής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΒινεγκρέτ λιαστής ντομάτας ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ: ΡΥΖΙ ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) ➔1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες ➔4 κουταλιές μπαλσάμικο ➔4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) ➔1[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά Λίγο φρέσκο βασιλικό Ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 3 αντσούγιες 1 κόκκινη πιπερίτσα 2 x 400 γρ[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grTA AIPETIKA Το e -Περιοδικό , με τις Αιρετικές απόψεις , τις σκληρές αλήθειες για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΦΡΙΖΈΛΕ (ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΆΤΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ Οι φριζέλε ( friselle ) είναι το παραδοσιακό ιταλικό παξιμάδι, που προέρχεται από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πιο μεγάλη της ώρα, νομίζω, είναι τώρα. Εξηγούμαι: Νόστιμες και ζηλευτές οι καλοτηγανισμένες και οι πατάτες φούρνου, όμως όσο πλησιάζουν τα τραπεζώματα της[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ καπριτσιόζα Σισιλιάνα, η σαλάτα του «Νονού»!! Μελιτζάνες, κατακόκκινες ντομάτες, κρεμμύδια, κάπαρη και ελιές …. όλες οι γεύσεις του καλοκαιριού σε ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr