Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Louis Vuitton: Το μονόγραμμα LV μάς οδηγεί κατευθείαν στο ονειρικό άρωμα ενός αρνιού πασπαλισμένου με γλυκό, θερμό, γήινο κάρι. Θέλοντας να προχωρήσουμε σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι θυμηδία προκαλεί αυτή η πουτίγκα όταν σερβίρεται! Φταίει το όνομά της (dick), που παραπέμπει στο αρσενικό γεννητικό όργανο. Εκτός αυτού, χρησιμοποιείται[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 1/2 πακέτο αλεύρι φαρίνα (η όσο σηκώσει) 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι λάδι 90ml ούζο 70ml κονιάκ 6 κουταλάκια μπείικιν πάουτερ 3[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/4 φλ. τσαγιού κουκουνάρι 1/4 φλ. τσαγιού καρύδια 1 φλ. μπράντι ή κονιάκ 12 αποξηραμένα βερίκοκα 12 αποξηραμένα δαμάσκηνα 1 κ.γλ. ξύσμα μανταρινιού 2[...]
Πηγή: argiro.gr8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον 1 5 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.grΗ γαλλική κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής κουζίνας της Γαλλίας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το[...]
Πηγή: pandespani.comΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΗ κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το χουζούρεμα[...]
Πηγή: caruso.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κόκορας γεμιστός στη γάστρα Μια συνταγή για ένα υπέροχο εορταστικό πιάτο!!!Κόκορας[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες (τρανς, σπάλα, μπούτι ή στρογγυλό) 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 200-230 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤη συνταγή θα τη φτιάξω αύριο για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, μόλις μου την είπε η μαμά μου από το τηλέφωνο που τη μαγείρεψε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr..τραπεζι γιορτης..της δικης μου γιορτης και του πατερα μου.. στελλα και στελιος.. σαν Βορειοι λοιπον..(ασχετα εαν η καταγωγη ειναι απο Κρητη.. οταν λεμε πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 10 φιλέτα μοσχαρίσια 10 φέτες μπέικον 1/2 ποτήρι κρασιού κονιάκ 1 ποτήρι κρασιού κρασί λευκό 100γρ. βιτάμ λιωμένο ή λάδι 1/2 ποτήρι ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τα παπουτσάκια 4 μελιτζάνες Λίγη ζάχαρη Αλάτι-πιπέρι 5κ.σ ελαιόλαδο Για το κρέας 100γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: megatv.com/cookσυκωτάκι με πλευρώτους κονιάκ και πετιμέζι Υλικά : 1/2 κιλ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες , 1 ποτ. κρασιού κονιάκ ,μανιτάρια πλευρώτους 5-6, πετιμέμι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 22/03/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά φιλέτα με Blue cheese Χοιρινά φιλέτα με Blue cheese. Συνοδεύστε το με πουρέ ή[...]
Πηγή: sintayes.grΗ πλούσια γλυκιά γέμιση και η σάλτσα για την γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα -το γνωστό μας gravy- υπεραρκούν για συνοδεία του λευκού κρέατος. γαλοπούλα γεμιστή[...]
Πηγή: pandespani.comΑναρτήθηκε στις 30/05/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Κεφτεδάκια γεμιστά με μοτσαρέλα Μια συνταγή για υπέροχα, αφράτα και[...]
Πηγή: sintayes.gr6 κ.σ. ελαιόλαδο 3 λωρίδες μπέικον για γαρνιτούρα Λίγο λεπτοκομμένο μαϊντανό 1 1/2 κιλό μοσχάρι (λαιμό χτένι ή κότσι) 1/4 φλ. κονιάκ 1/4 φλ. αλεύρι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr