Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα (φλούδες) 2 κουταλιές αλεύρι 2 κουταλιές μαργαρίνη με βούτυρο 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 σπασμένη σκελίδα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο argiro.gr