Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Τα πίο νόστιμα ντολμάδάκια που φάγατε ποτέ! Συνταγή της γιαγιάς... Τι χρειαζόμαστε: αμπελόφυλλα φρέσκα μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά μια κονσέρβα ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Ελλάδα ελάχιστες ποικιλίες καλλιεργημένων μανιταριών φθάνουν στην αγορά, αν και τα άγρια ελληνικά μανιτάρια δεν έχουν να ζηλέψουν σε νοστιμιά και φινέτσα[...]
Πηγή: greekcook.grΚαλύμνικα φύλλα (ντολμαδάκια) Προετοιμασία: 45 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά Υλικά Αμπελόφυλλα 1 κιλό κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό[...]
Πηγή: kouzzzina.grΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να χαλαρώσουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά αμπελόφυλλα.............300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος: 1 κιλό κουκουνάρι: 50 γρ. άνηθος: 1 ματσάκι μαϊντανός: 1 ματσάκι κρεμμύδια ξερά: 2 ρύζι: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΥΛΙΚΑ -700 γρ κιμα μοσχαρισιο -300 γρ. κιμα χοιρινο -1/2 κιλο αμπελοφυλλα -1 κουπα ρυζι -2 κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο -2 κ.σ ανηθο ψιλοκομμενο -1 κρεμμυδι ξερο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά αμπελόφυλλα.............300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος: 1 κιλό κουκουνάρι: 50 γρ. άνηθος: 1 ματσάκι μαϊντανός: 1 ματσάκι κρεμμύδια ξερά: 2 ρύζι: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4-6 άτομα: 1½ κιλό μοσχάρι 500 γρ. αμπελόφυλλα 8 καρότα 1 πράσο 5 κρεμμύδια ξερά 8 κλωνάρια σέλερι 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο σε ψίχα 150 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα | 12 αμπελόφυλλα 40 γραμμάρια φέτα 600 ml ζωμό κοτόπουλου 30 ml λευκό ξηρό κρασί 200 ml ζωμό μοσχαρίσιο 10 γραμμάρια ταχίνι 1/2 λεμόνι 100 ml[...]
Πηγή: sidagi.grΔεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!! Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως. Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr800 γραμ χοιρινό φιλέτο καθαρισμένο 5 γραμ άνηθο 5 γραμ μάραθο 5 γραμ θυμάρι 200 γραμ ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 200 γραμ κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 αμπελόφυλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο φαγητό αυτό δεν το είδα πουθενά και το επινόησα μόνη μου-με την εξής λογική: Γιατί χρησιμοποιούμε το λάχανο και τα αμπελόφυλλα για να κάνουμε ντολμάδες και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΟι λαχανοντολμάδες κατάγονται από την Κεντρική Ευρώπη και την Αυστρο Ουγγαρία κι έχουν κυρίως Εβραϊκές ρίζες. Συναντιούνται και στην Ρωσία. Υπάρχουν βέβαια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr