Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Τη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑποφασίσατε να μαγειρέψετε κρέας, αλλά θέλετε να του δώσετε μια διαφορετική νότα; Διαλέξτε την καλύτερη μαρινάδα και δημιουργήστε ένα άκρως γευστικό πιάτο.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι μαγειρικές μας αναζητήσεις σήμερα μας οδηγούν για ακόμη μία φορά στη μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη για ένα πιάτο πραγματικά καταπληκτικό. Ένα curry με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο thit bo luc lac είναι μία παραδοσιακή συνταγή από το Βιετνάμ, την οποία εντοπίσαμε στο Internet. Το όνομά της μεταφράζεται "κουνιστό μοσχάρι", λόγω του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις μας στο ασιατικό σουπερμάρκετ, προμηθευτήκαμε εκτός των άλλων ένα πακέτο noodles κορεάτικης προέλευσης από γλυκοπατάτα, τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτην Ιαπωνία και ιδιαίτερα στην κουζίνα της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν είναι τυχαίο ότι και το όνομα του blog είναι ιαπωνικό. Όμως δεν έχουμε συμπεριλάβει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο καθιερωμένο πλέον κυριακάτικο πιάτο μας, σήμερα προέρχεται από την Κορέα. Πρόκειται για ένα απ' τα πλέον διάσημα κορεάτικα πιάτα: το bulgogi. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 ρίζα τζίντζερ 2 κ.γλ. καβουρδισμένο σουσάμι Φλούδες καρότου για γαρνιτούρα Chives[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή μπριζόλα (μόνο το ψαχνό) 400 γρ. πράσινες πιπεριές (ή πράσινες και κίτρινες μαζί) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 μέτρια καρότα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Άργησα σήμερα να κάνω την ανάρτηση μου αλλά πραγματικά δεν πρόλαβα να την γράψω νωρίτερα. Περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι το υ Gordon Ramsey , διαμορφωμένη γευστικά στα γούστα μας. Παρόλο που η διαδικασία φαίνεται πολύπλοκη, τελικά είναι ένα πολύ εύκολο[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 άτομα) 300 γραμμάρια noodles αυγού 400 γραμμάρια φιλέτο μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες 150 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥλικά (για 12 μπιφτεκάκια): 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο ξύσμα απο 1 λάιμ 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο 1 κουτάλι[...]
Πηγή: greekcook.grΣήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr5/10/14 Κεφτεδάκια τηγανητά ή ψητά. Η επιλογή δική σας. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η sauce ασιατικής επιρροής, κάνει επιπλέον[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.gr