φασολαδα αντι σελινο | κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο με φαρινα | γιαουρτοπιτα της τεμπελας | πιτακια στο τηγανι χωρις μαγια | Κουκια ξερα στη χυτρα | Κολοκυθοπιταμεσουσαμι | φαχιτας κοτοπουλο στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ραδικια

Βρέθηκαν 9 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

"Χριστουγεννιάτικος Μουσακάς" (του[...]

Υλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γιορτινό χοιρινό με κάστανα

Μια παραδοσιακή συνταγή, σε σύγχρονη εκδοχή! Τα κάστανα είναι ένα από τα χανιώτικα προϊόντα που βρίσκουμε σε όλη την Κρήτη. Εδώ 1-2 μήνες έχουν εμφανιστεί στα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Παξιμαδάκια καρύδας με σοκολάτα

Υπέροχα τραγανά παξιμαδάκια, με άρωμα καρύδας, και σοκολάτα. Απολαύστε τα με τον καφέ σας, και όχι μόνο. Υλικά: 1 κιλό αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις 200[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Η τεχνική για τον πεντανόστιμο πουρέ πατάτας[...]

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι ένας πουρές πατάτας μπορεί να γιορτάζει την γεύση της πατάτας με τόση ένταση, αν δεν είχα δοκιμάσει την συγκεκριμένη[...]

Πηγή: caruso.gr
Calzoncelli τρούφας με βούτυρο και φασκόμηλο

Υλικά (για 4 άτομα): Για την πάστα : 500 γρ. αλεύρι 4 αβγά 1 πρέζα αλάτι. Για την γέμιση: 200 γρ. κρέας ελαφιού 100 γρ. στήθος πάπιας 1 καρότο [...]

Πηγή: greekcook.gr
Παραμονή, με παραδοσιακά κοσμοπολίτικο αέρα

Οι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]

Πηγή: greekcook.gr
Κουνέλι a la Royale

Υλικά: 1 περίπου Κουνέλι 1 15 γρ. περίπου σε κομματάκια Λευκή Τρούφα 200 γρ. Αμελέτητα 200 γρ. Φουά Γρά 50 γρ. σε κύβους Ζαμπόν 2 μικρά βρασμένα, σε κύβους[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ceviche – καρπάτσιο με μαγιονέζα εσπεριδοειδών[...]

Υλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ceviche – καρπάτσιο με μαγιονέζα εσπεριδοειδών[...]

Υλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy