Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Η Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.gr500γρ. πένες 5 λίτρα νερό ή ζωμό κότας 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 100γρ. σαλάμι αέρος Θάσου λεπτές φέτες 250 γρ. φέτα κατσικίσια τριμμένη 1 ποτήρι γάλα ¼[...]
Πηγή: cooklos.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα ξεχωριστό πιάτο στο τραπέζι σας. Συνταγή : Άγγελος Ρεντουλας Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Ψήσιμο περίπου 15΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο Σύκο είναι ο καρπός της συκιάς που συναντάται αυτοφυές σχεδόν σε όλη τη Μεσόγειο και καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου για τους εδώδιμους καρπούς[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά συνταγής σπαγγέτι: 500 γρ μπέικον ή καπνιστό χοιρινό: 150 γρ. σε κύβους ή ψιλοκομμένο βούτυρο και ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500γρ. πένες 5 λίτρα νερό ή ζωμό κότας 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 100γρ. σαλάμι αέρος Θάσου λεπτές φέτες 250 γρ. φέτα κατσικίσια τριμμένη 1 ποτήρι γάλα ¼[...]
Πηγή: cooklos.gr