Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 21/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Γιουβαρλάκια αυγολέμονο Μια συνταγή για ένα αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο. Δεν[...]
Πηγή: sintayes.gr3 Flares Facebook 0 "/> Twitter 2 Tweet "/> Google+ 1 "/> Pin It Share 0 "/> 3 Flares × Basmati με άρωμα πορτοκαλιού. Ένα πιάτο που προέρχεται από[...]
Πηγή: sintagesannas.grTα φύτρα της ενέργειας ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Tα φύτρα είναι βλαστοί που βγαίνουν από διάφορους καρπούς και εμπλουτίζουν τη διατροφή σας με πολλά θρεπτικά[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΈνα από τα αγαπημένα πιάτα των παιδιών μου, συνοδεύει εύκολα κρεατικά, στέκεται όμως και μόνο του με την προσθήκη λίγου τυριού και κρέμας γάλακτος για να[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΗ Μαγειρίτσα νομίζω είναι ένα φαγητό που η το λατρεύεις η το μισείς. Εγώ ανήκω στους πρώτους το λατρεύω ενώ γενικά δεν μου αρέσει το συκώτι. Σκέφτηκα και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΜία Ιταλική συνταγή στο τραπέζι σας. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Παραμονές Χριστουγέννων... μιας γιορτής που την λατρεύω κι όμως η έμπνευση για να γράψω έναν πρόλογο της προκοπής δεν έρχεται... με έχει ξεχάσει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Υλικά για το ριζότο κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 100 ml ρύζι Arborio: 250 γρ. λευκό κρασί: 100 ml ζωμός κότας: 420 ml Υλικά για το ψαρονέφρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΑφού έγιναν τα παραδοσιακά προϊόντα και η επιστροφή στο χωριό μόδα, σημερα δοκιμάζουμε τον τραχανά σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή από τη κλασική μας[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr1- Για να προστατευθεί η ζύμη της τάρτας μας από την υγρασία της γέμισης την αλείφουμε, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, με λίγο ασπράδι αυγού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα κλασικό Κυριακάτικο πιάτο, γεμάτο με μυρωδιές από μαμά και αναμνήσεις, απ' τα παιδικά μας χρόνια. Και μόνο στη σκέψη του, μας έρχονται στο μυαλό εικόνες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Υλικά για το ριζότο κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 100 ml ρύζι Arborio: 250 γρ. λευκό κρασί: 100 ml ζωμός κότας: 420 ml Υλικά για το ψαρονέφρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα κρεατικά σας, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝάμαι πάλι εδώ μετά από μια πολύ ωραία απουσία!!! Το μπαζάρ πήγε πάρα πολύ καλά κι ευχαριστώ σας όλες και όλους γιαυτό που έκανε ο καθένας. Το ευχαριστώ έχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr350 γραμμάρια ρύζι Arborio 2/5 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 230 γραμμάρια λουκάνικο 370 γραμμάρια μήλα ξεφλουδισμένα και τεμαχισμένα 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΣυνοδεύεται με μπιφτέκια, σουτζουκάκια ή με χοιρινό. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρμ. τριμμένο καρότο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαργαρίνη με ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο κρεατάκι απλό, σουπερ γευστικό με ελάχιστα υλικά, ικανό όμως να σερβιριστεί σε ένα τραπέζι για φίλους. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 μοσχάρι κιλότο 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3/12/13 Μήνας γιορτών και γενεθλίων ο Δεκέμβρης. Πολλές οικογενειακές και κοινωνικές συγκεντρώσεις, πολύς κόσμος, πολύ φαγητό, πολύ έξω από το σπίτι. Μου[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.gr