Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Οι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Τί κάνετε;; Ελπίζω να είστε καλά! Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;; Εσείς επισκεφθήκατε τη χώρα των Μακαρονοφάγων εκεί... λίγο πιο πέρα από τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα αντέξεις κι αυτή τη μέρα, να αντέξεις ως το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι σου. Να μαζέψεις τα κουράγιο σου, να καθαρίσεις για λίγο το μυαλό σου, να[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν οι ξένοι σκέφτονται ελληνικό φαγητό, στο μυαλό τους έρχεται κατευθείαν το σουβλάκι, το τζατζίκι, ο γύρος κι η σπανακόπιτα. Με το που πάτησα το πόδι μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν κάποιος είναι τόσο ευγενικός (ευχαριστώ μαμά) ώστε να σου στείλει ένα τεράστιο κομμάτι κεφαλοτύρι απ' την πατρίδα, μαζί με κριθαράκι, θυμαρίσιο μέλι κι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι τελευταίες μέρες στη Χάγη είναι γεμάτες απίστευτη ζέστη και υγρασία, κι η πρόγνωση του καιρού δεν είναι καθόλου καλή. Αύριο, θα έχει ακόμα πιο πολλή ζέστη.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Τί θα λέγατε για ένα συνοδευτικό πιάτο... νοστιμότατο; Με μια ιδιαιτερότητα στη γεύση που ταιριάζει απίστευτα με τα κρεατικά που θα παρελάσουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο χουνκιάρ μπεγεντί είναι ένα καθαρά πολίτικο πιάτο και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της πολίτικης κουζίνας. Μια ιστορία λέει ότι είναι έμπνευση των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιαςκυριως γιατι στηριζεται στις[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΗ αυθεντική, Ιταλική σάλτσα Bologneuse... Τι χρειαζόμαστε: ελαιόλαδο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3/4 του κιλού μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ Αποχαιρετούμε σιγά σιγά και το καλοκαιράκι, με ένα από τα πιο κλασσικά μαμαδίστικα φαγάκια της εποχής, τις μελιτζάνες παπουτσάκια. Αυτό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr600 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 400 γρ λουκάνικο 200 γρ ψωμί δύο-τριών ημερών (μόνο την ψίχα του) 200 ml (=200 γρ) φρέσκο γάλα 150 γρ τριμμένο τυρί parmigiano ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛαχταριστά κεφτεδάκια που θα σας μείνουν αξέχαστα. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 10 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 40΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr