Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Το Colcannon είναι ένα Ιρλανδέζικο παραδοσιακό πιάτο το οποίο συνοδεύει το βραστό χοιρινό και το οποίο μαγειρεύετε σε όλα τα παραδοσιακά σπίτια της Ιρλανδίας[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.com2 χοιρινά κεφάλια 2 χοιρινές γλώσσες 1 κιλό μοσχαρίσια κόκαλα με μεδούλι 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες ποδιού 1 κ.σ. Αλάτι (λιγότερο ή περισσότερο κατά προτίμηση)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία ακόμη συνταγούλα για το αγαπημένο μου κρέας! Ολίγον gourmet, νόστιμη δε... Υλικά 1,5-1,8 κ. κουνέλι 1/2 κ. μανιτάρια μέτριου μεγέθους agaricus (τα[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΧιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας) Χιουνκάρ μπεγιεντί ( τουρκ. hünkâr beğendi ) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας , το οποίο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grζωμοί: οι κατηγορίες, οι βασικοί όροι και οι διαφορές – κάνοντας στοκ ζωμό με κόκαλα Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε[...]
Πηγή: pandespani.comπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΚάτι απίθανα τούτσικα μανιτάρια πλευρώτους έφθασαν μια μέρα στην κουζίνα μου μαζί με τον πληθωρικό και σε διάθεση Greekadman (τα ετερώνυμα ανέκαθεν έλκονταν),[...]
Πηγή: pandespani.comΓλώσσα στιφάδο 1 μοσχαρίσια γλώσσα 1 κιλό κρεμμύδια σε φέτες ή μικρά κρεμμύδια στιφάδου 2 σκελίδες σκόρδο 2 ποτήρια κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5 κόκκους[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΠήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]
Πηγή: bostanistas.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣας υποσχέθηκα την Ουγγρική συνταγή όπως είναι γραμμένη σε μια ποδιά που αγόρασα από τη Βουδαπέστη. Στα σουβενίρ πουλούσαν ποδιές κουζίνας με Ουγγρικές[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά: 1 κιλό χοιρινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 πορτοκάλια 2 μήλα 2 κρεμμύδια 1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα 2 κόκκινες πιπεριές 2[...]
Πηγή: greekcook.gr