Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 2-3 μελιτζάνες τσακώνικες 1 πράσινη πιπεριά 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ. ντοματάκια 400γρ 5 κ.σ. ελαιόλαδο μια πρέζα κανέλα μια πρέζα κύμινο μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: (η ποσοτητα των υλικων ειναι αναλογη με τον αριθμο των κλαμπ σαντουιτσ που θα φτιαξουμε.Στην εκτελεση χρησιμοποιουμε υλικα για 1 κλαμπ.Αναλογα τον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣτη Γαλλία λέγονται œuf mimosa και ως αυγά μιμόζα είναι πιο γνωστά και στην Ελλάδα. Στην Αμερική τα αποκαλούν deviled eggs (εξού και η δική μου μετάφραση ως[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜη με φανταστείτε καμιά παραδοσιακή μαγείρισσα με σκούφο και ποδιά. Είμαι μια σύγχρονη γυναίκα που αγαπώ το καλό φαγητό και μ΄αρέσει να δοκιμάζω νέες[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜου αρέσουν οι μέρες των γιορτών, ειδικά οι μέρες πριν τα Χριστούγεννα, είναι πάντα πιο ανέμελες, τουλάχιστον για εμένα. Από τη μια η διάθεση, οι εικόνες, τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚυριακή μεσημέρι στου Ο έρωτας περνάει από το στομάχι . Χίλια ευχαριστώ στην Άσκα για τις συνταγές. Sushi Υλικά: φύλλα από φύκια ρύζι αγγούρι καρότο τόνος[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΚαι για να συνοδεύσουμε το καυτερό BBQ της Χαράς , δύο σαλάτες που ταιριάζουν πολύ με τα κρεατικά και είναι και εύκολες. Μια πατατοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣτα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα 1 φλυτζάνι ρυζιού 100 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο 100 γραμμάρια χαλούμι τριμμένο 100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά χρόνια ο άνδρας μου, μου ζητούσε να φτιάξω καπνιστές μπριζόλες αλλά εγώ έβρισκα μόνο εισαγωγής και το απέφευγα. Αυτή τη φορά στο χασάπη βρήκα καπνιστές[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 πακέτο τορτελίνια με γεμιση 3 τυριά 1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση κρέας 1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση μανιτάρια 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 1[...]
Πηγή: greekcook.grΣυνταγή για 2 άτομα 2 κούπες ρύζι Βali 1 κονσέρβα μανιτάρια 1 κούπα καλαμπόκι κατεψυμγένο 4 αυγά 1/2 πιπεριά πράσινη 1/2 πιπεριά κίτρινη 1/2 πιπεριά[...]
Πηγή: greekcook.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά Συνταγής 6 αυγά 3 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κολοκύθια ψιλοκομμένα 2 πατάτες βρασμένες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (για 15 ρολάκια) 5 φιλέτα ψαρονέφρι 15 φέτες ζαμπόν μπούτι 15 μπαστουνάκια τυρί σκληρό(γραβιέρα,ρεγκάτο) 3-4 κ.σ φυτίνη 2/3 ποτηριού κρασί λευκό ¼[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαϊδάκια με κόκκινη σάλτσα, ελιές και χαλούμι & βουτυράτο πλιγούρι Θυμάστε την ταινία "Πολίτικη Κουζίνα", όπου ο παππούς του πρωταγωνιστή ήταν ιδιοκτήτης[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ συνταγή αυτή για μπιφτέκια δεν έχει και πολύ μεγάλη σχέση με την κλασική. Είναι εμπλουτισμένη και μετατρέπει τα ...μάλλον "βαρετά" μπιφτέκια σ΄ένα νόστιμο[...]
Πηγή: cookpad.com/grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami