Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Το έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και ξανά. Λατρεύω τα ζυμαρικά. Τελικά μου είναι πολύ πιο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα βούτυρα με βότανα και αρωματικά, που είδαμε πως φτιάχνονται στο προηγούμενο άρθρο, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσουμε κατακόρυφα το γευστικό προφίλ[...]
Πηγή: caruso.grΜια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]
Πηγή: caruso.grΛαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια. Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 25΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 10/01/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πένες με σαλάμι στο φούρνο Μια πανεύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο[...]
Πηγή: sintayes.grΑρωματικές σπιτικές sauce και ντιπ,για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι! Αποτελούν την πιο εύκολη και γευστική πρόταση μεχρι να ξεκινησει το φαγοποτι![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grGood morning dear friends! Ground lamb on the menu today, with an orange twist! I found this recipe in my book with 1000 Classic recipes and it seems like[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr...μια τάρτα όλο νοστιμιά!! Καλή σας μέρα! Για σήμερα μια τάρτα αλλά τί τάρτα;;; Μια τάρτα που γίνεται με το κατσίκι που περίσσεψε (αν περίσσεψε... που το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΌταν αντίκρισα αυτό το ξύδι στα ράφια του σούπερ μάρκετ δεν μπόρεσα να αντισταθώ! "Θα το πάρω", είπα, "και θα δω τι θα το κάνω!". Και όπως όλα τα πράγματα ...[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά κόκκινη 5-6 ασπρομανίταρα μεγάλα 4 πατάτες 2 χωριάτικα λουκάνικα (χωρίς το περίβλημα) 2 αβγά 1/2 φλ. γάλα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη χοιρινή πανσέτα 1,4 κιλά Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα 60 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Πελτές ντομάτας 200 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο συκώτι πεσκανδρίτσας είναι ένας σχεδόν άγνωστος αλλά πραγματικά κορυφαίος γκουρμέ μεζές που εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Ακριβώς[...]
Πηγή: caruso.grΤο βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]
Πηγή: caruso.gr1 μερίδα "Σπιτικό" Ζωμό Βοδινού της Knorr 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες μουστάρδα 4-6 κουτ. του γλυκού σχοινόπρασο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ. ψαρονέφρι (αν είναι μικρά θα χρειαστώ 2-3) 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ποτήρι κρασιού κουμανταρία 1,5 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookPILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr