Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό βοδινό στέικ (rib-eye ή φιλέτο), κοµµένο σε λεπτές, µακρόστενες λωρίδες, 500 γρ. (1 πακέτο) φαρδιά ζυµαρικά (παπαρδέλες ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 μοσχαρίσιες γάλακτος μεγάλες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη μπαστουνάκια 1 κολοκύθι σε ροδέλες 1/2 καρότο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τον ίδιο τρόπο γίνεται το μοσχάρι Stroganoff ~ με μοναδική διαφορά ότι το μοσχάρι πρέπει να είναι φιλέτο! Επειδή λοιπόν εγώ έβαλα ποντίκι, γι αυτό και η[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 02/03/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πικάντικα κεφτεδάκια κοκκινιστά Μια εύκολη συνταγή για ένα πικάντικο,[...]
Πηγή: sintayes.gr500 γραμ. μοσχαράκι (rump steak) κομμένο σε λεπτές λωρίδες 300 γραμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 πράσο (ή κρεμμύδι), κομμένο σε φέτες 400 γραμ. παπαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grFor the recipe in English click here Φίλοι μου, το ότι έχω κόψει το κρέας δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου! Aν όμως κάποιος μου έλεγε ότι πρέπει να κόψω τα[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr