Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
γιουβετσάκι με κόκκορα Πρώτη μέρα διακοπών στο εξοχικό και υποθέτω πως η πρώτη προτεραιότητα των «κανονικών ανθρώπων» είναι να βάλουν την πετσέτα τους στην[...]
Πηγή: pandespani.comΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή τη συνταγή , μας την είχε δώσει η θεία μου η Ελένη, που η καταγωγή της είναι από την Άνδρο. Είναι η βασική συνταγή, για παραδοσιακή ανδριώτικη ομελέτα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤύφλα να έχει το γαλλικό coq du vin! Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, μαγείρεμα περίπου 1 ώρα. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΘα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη και τη Marilise για την τιμή που μου έκαναν να μου χαρίσουν αυτό το όμορφο βραβειάκι που με τη σειρά μου το δίνω σε όποιον[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κόκορας 2 κιλά κομμένος σε μερίδες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο Κερκύρας 3 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 1 πρέζα κανέλα[...]
Πηγή: argiro.gr