Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
1 Κnorr σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κουτ. της σούπας παρμεζάνα ή πεκορίνο ή γραβιέρα λίγη μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κομματάκια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 χωριάτικα φύλλα κιχί με αλεύρι ολικής άλεσης 300 γραμ. μοσχάρι κόντρα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 σκελίδα[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο ΜΙΝΙ κρουασάν της alfa ψημένα 500 γραμ. χωριάτικα λουκάνικα (χωρίς το περίβλημα) 300 γραμ. κίτρινη κολοκύθα κομμένη σε μικρά καρέ (ή κολοκύθι[...]
Πηγή: argiro.grΗ αποθέωση της τυροφαγίας!!! Καλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!! Τί θα λέγατε για μια ωραία και χορταστική τυρένια μακαρονάδα με περίσσεια χάρη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν κάποιος είναι τόσο ευγενικός (ευχαριστώ μαμά) ώστε να σου στείλει ένα τεράστιο κομμάτι κεφαλοτύρι απ' την πατρίδα, μαζί με κριθαράκι, θυμαρίσιο μέλι κι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε σάλτσα κιμά που σας έχει περισσέψει από το χθεσινό τραπέζι και να εντυπωσιάσετε και την επόμενη μέρα... Εγω εφτιαξα κιμα,ειχα ζυμη[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr