Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Η αυθεντική σάλτσα μπολονέζ έχει Ιταλική καταγωγή. Η συνταγή της κατατέθηκε στις 17η Οκτωβρίου 1982 από την αντιπροσωπεία της Ιταλική Ακαδημίας Μαγειρικής[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πένες ή παπαρδέλες ή κριθαράκι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομμάτια και[...]
Πηγή: yumyum.grFor the recipe in English click here Φίλοι μου, το ότι έχω κόψει το κρέας δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου! Aν όμως κάποιος μου έλεγε ότι πρέπει να κόψω τα[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Shutterstock] Το ραγκού αλά μπολονιέζε (Ragù alla bolognese) είναι ένα πιάτο πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, αλλά η αυθεντική συνταγή φτιάχνεται στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Harissa είναι μία πικάντικη και αρωματική πάστα από ψητές καυτερές πιπεριές, σκόρδο και μπαχαρικά όπως κύμινο και κόλιανδρο. Προέρχεται από την Βόρεια Αφρική[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γραμ. μοσχαράκι (rump steak) κομμένο σε λεπτές λωρίδες 300 γραμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 πράσο (ή κρεμμύδι), κομμένο σε φέτες 400 γραμ. παπαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 κουνελάκι χωρίς το κεφάλι και τα εντόσθια περίπου 2-2,5 κιλά 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι λικέρ μαστίχας 1 φλιτζάνι ιταλικό ξύδι βαλσάμικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 02/03/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πικάντικα κεφτεδάκια κοκκινιστά Μια εύκολη συνταγή για ένα πικάντικο,[...]
Πηγή: sintayes.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΞεκίνησα να ετοιμάσω μια αραμπιάτα, τη θυμωμένη μακαρονάδα μπας και εκτονωθεί η ένταση που σφυροκοπούσε τα μηνίγγια μου. Άλλαξα γνώμη, φάνηκε πολύ εύκολη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής κοτόπουλο: 1, περίπου 1 1/2 κιλό κριθάρακι χοντρό: 500 γρ. ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι σκόρδο: 5-6 σκελίδες κανέλα: 1 ξυλάκι γαρίφαλα: 2-3 αλάτι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: Για 2-4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες Για το μοσχάρι 1 νεροπότηρο λευκό κρασί 1 φύλλο δάφνης 2-3 σπυριά μπαχάρι 1 νεροπότηρο ντομάτα ψιλοκομμένη 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.gr2 μοσχαρίσιες γάλακτος μεγάλες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη μπαστουνάκια 1 κολοκύθι σε ροδέλες 1/2 καρότο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.es