Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
600 γρ κιμά ανάμεικτο χοιρινό και μοσχάρι 750 γρ πράσα ψιλοκομμένα 2 μεγάλα κρεμύδια ψιλοκομμένα 400 γρ τριμμένη κεφαλογραβιέρα μοσχοκάρυδο πιπέρι μαύρο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1/2 κιλό κιμάς (μισός μοσχάρι - μισός χοιρινός) 1 μεγάλο κολοκύθι 2 καρότα (Το καρότο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση, αν δε σας πολυαρέσει το αποφεύγετε ή μειώνετε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αραβική πίτα | κοτόπουλο | φιλέτο | χοιρινό | μοσχάρι Διαφημίσεις 200 γραμ. κοτόπουλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 1/4 κιλό κιμά γαλοπούλας ή κοτόπουλου 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 5 κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚάθε μέρα πρέπει να καταναλώνουμε 6-7 μονάδες οι γυναίκες και 7-8 οι άντρες. Κάθε τροφή μετριέται ως μία μονάδα, εκτός από τις ελεύθερες τροφές. Τις ελεύθερες[...]
Πηγή: dietrecipes.grΑκόμη και αν δεν σας εντυπωσιάζει η βρετανική κουζίνα, θα αλλάξετε γνώμη όταν δοκιμάσετε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της πιάτα. Μια εύκολη, πεντανόστιμη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας. Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα. Αρωμάτισα τους κεφτέδες μου με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΖωμός λαχανικών - http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/11/blog-post_322.html Ζωμός κοτόπουλο -[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜια πεντανόστιμη συνταγή που δεν θυμάμαι πια πότε την πρωτοέφτιαξα ούτε καν πως προέκυψε στη σημερινή της μορφή. Υλικά για 4 άτομα 150 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κιμάς χοιρινός 200 γρ. καλαμπόκι κονσέρβας ή κατεψυγμένο 1 κουταλάκι κύμινο 4 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην Τετάρτη 21 του Γενάρη το deΒόp γιορτάζει 2 μεγάλες επιστροφές: Ο Βασίλης Σπόρος, ο σεφ που μάγεψε με τα πιάτα του στις βραδιές της Νέας Ορλεάνης και του[...]
Πηγή: toarkoudi.gr