Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Πάντα πρέπει... να είσαι ευρηματικός και να δημιουργείς με βάση τα καλούδια που βγάζει... ο κάθε τόπος! Υλικά 7-8 παξιμαδάκια ολικής άλεσης [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΔεν είμαι επαγγελματίας blogger, το food blogging είναι το χόμπυ μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μοιράζομαι μαζί σας οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που μαγειρεύω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρά τις ξενόφερτες επιρροές που έχουν δεχτεί τα διατροφικά μας πρότυπα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την ελληνική κουζίνα χωρίς ελαιόλαδο. O φυσικός[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ Νοέμβριος μας κτύπησε την πόρτα μαζί με τα πρώτα κρύα. Η αντίδραση μας; «Ανοίξαμε» και υποδεχθήκαμε τον νέο μήνα με ένα πιάτο παραδοσιακού ξινού[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠέρασα ώρες καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή, φορώντας δυο πουλόβερ και τα μάλλινα γάντια μου, μιτέν βέβαια για μη χάνω την αίσθηση των πλήκτρων. Η τόση[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣτη Λέσβο, περισσότερο ίσως από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, οι ανθοί της κολοκυθιάς είναι από τα πιο περιζήτητα κηπευτικά του καλοκαιριού. Τα πρωινά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr4 μεγάλες, ώριμες αλλά σφιχτές, ντομάτες ελαιόλαδο 280 γρ. κατσικίσιο τυρί 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ρίγανη ξερή, τριμμένη σταγόνες από ξίδι βαλσαμικό[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 συσκευασία παξιμαδάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. χοιρινό λαιμού χωρίς κόκκαλο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 15 ντοματίνια μακρόστενα 1 μικρή[...]
Πηγή: argiro.grΜε τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠεντανόστιμα μπιφτέκια για hamburger! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2κ. κιμά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΦΡΙΖΈΛΕ (ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΆΤΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ Οι φριζέλε ( friselle ) είναι το παραδοσιακό ιταλικό παξιμάδι, που προέρχεται από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr