Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Σαλάτα 1 σαλάτα [μαρούλι] 1/2 αβοκάντο κομμένο σε μκρόστενα κομματάκια 1 ακτινίδιο κομμένο σε μικρά κομματάκια 1 χούφτα σταφίδες μαύρες 1/2 μάνγκο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr7+1 μυστικά περί μαριναρίσματος 1. Το μαρινάρισμα μαλακώνει ή νοστιμίζει το κρέας; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μαρινάρισμα δεν μαλακώνει τις ίνες του[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜιά φορά και έναν καιρό ήταν ένας μικρός οικισμός στα δυτικά της σημερινής πόλης των Γρεβενών με το όνομα ...ΑΥΛΑΙΣ! Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω δεν γίνεται,[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΓια να δούμε λοιπόν πού και τι γευτήκαμε αυτή τη φορά: Aleka's, Τσαγκαράδα Όταν ρωτήσαμε μια γιαγιά που φρόντιζε τα λουλούδια της, πού να φάμε στο χωριό,[...]
Πηγή: greekcook.grΙδέες για μικρό μπουφέ Ήρθε η στιγμή να σας δείξω μερικές προτάσεις για μεζέδες μπουφέ. Αφορμή στάθηκαν τα μικρά finger food που έφτιαξα για να πιούμε το κρασί[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 15-20 λεπτά Αναμονή: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά Υλικά για 4-5 άτομα Για τους κεφτέδες 600 γραμμάρια χοιρινό κιμά από μπούτι και[...]
Πηγή: lovecook.grΕξαιρετικά ελληνικά προϊόντα Από τα ελληνικά προϊόντα που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό, ιδού μια επιλογή από τα καλύτερα, αυτά που ιδιαιτέρως μας άρεσαν για[...]
Πηγή: pandespani.comΙκαρία Χρόνια προσπαθούσαμε να πάμε. Φέτος τα καταφέραμε. Και θέλουμε κι άλλο! Για τις ομορφιές του νησιού, το πράσινο και τις θάλασσες, το φαγητό, τους[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΌλοι θα τσιμπήσουν έναν ακόμη. Ή δύο. Ή τρεις και τέσσερις και πάει τρώγοντας. Δεν θα με αναγνώριζα αν, όπως σε κάθε μας τραπέζωμα, από μποστά μου περνούσαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΆλλη μια εβδομάδα κοντά σας με το μενού μας...το μενού που τόσο πολύ αγαπάτε και στηρίζετε!! Με ιδέες και συνταγές από εμάς και τα αγαπημένα μας ιστολόγια!!![...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr8 φρέσκα, ώριμα αλλά σφιχτά μαύρα σύκα, πλυμένα καλά και κομμένα στη μέση (με τη φλούδα τους) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 16 φέτες προσούτο Για το λαδολέμονο 4[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια πρακτική που λατρεύει : να φτιάχνει μπουκιές συνθέσεων , όπου μπορεί να ελέγξει όλη την εμπειρία στην παλέτα . Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες , συνταγές και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή εβδομάδα και χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε καλά τα Χριστούγεννα! Το μπουτάκι αυτό, το είχα φτιάξει πέρυσι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όπως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα καταπληκτικό πιάτο για τους λάτρεις του λεμονάτου. Μοναδική γεύση σε συνδυασμό από λαχανικά, πορτοκάλι, και ούζο. Μαζί με τα μπαχαρικά που δένουν στη[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr