κουλουρακια πασχαλινα με αμμωνια | πανακοτα ευκολη | σαντουιτς παγωτο | sardela | παγωτο βανιλια με παγωτομηχανη | γλυκα με σαβουαγιαρ | ριζότο με μύδια κατεψυγμένα | σαλτσα με γαριδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις γαλοπουλα παρμεζανα

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ένα βουνό λεμόνια

Συνήθως τα λεμόνια μας τα αφήνουμε πάνω στο δέντρο μέχρι να τα χρειαστούμε κι έτσι μας κρατάνε μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια, αφού έχουν ωριμάσει πια, πέφτουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Οι δεύτεροι κλέβουν την παράσταση

Συχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Τα δώρα του λόγγου για όλες τις αισθήσεις

Τώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δεκαπενταύγουστος: γιορτή στο πιάτο

Διπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χοιρινό με ροδάκινα και χαλούμι

Την Εύη Βουτσινά τη διαβάζω χρόνια. Σε τακτά διαστήματα, ξεφυλλίζω τα βιβλία της γιατί αξίζει να διαβάζεις ιδέες αλλά και καταγραφές αναζητήσεων ανά την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μέλι για τα μπριζολάκια μου

Με πολλά καραμελώνει ωραία το κρέας: καστανή ζάχαρη, μαρμελάδα, μαρινάδες της στιγμής όμως αξεπέραστο στο γλασάρισμα βρίσκω το μέλι. Για τις ώρες της μεγάλης[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τσάτνεϊ με κόκκινα κορόμηλα και πέτα την κέτσαπ!

[photo: Εύη Σκούρα] Πριν από μερικές μέρες βρέθηκα με μια σακούλα φρεσκοκομμένα κόκκινα κορόμηλα από δέντρο φίλων, χωρίς φυτοφάρμακα, χωρίς λιπάσματα.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κρέας πορτοκαλάτο της κατσαρόλας, με πιλάφι

(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τα μεσημέρια της Κυριακής ανήκουν στην οικογένεια και στους στενούς σου φίλους και στο τραπέζι βγαίνει κρέας. Λέμε τώρα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ο τροφοσυλλέκτης έχει έμπνευση: Μαύρο Μοχίτο!

Πώς γεννιέται μια νέα συνταγή; Πώς διαφορετικά υλικά παντρεύονται με επιτυχία, πρώτα στο μυαλό και μετά στην κατσαρόλα; Αρκετές φορές έχω αναρωτηθεί πάνω στο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τσάτνεϊ με τα τελευταία σύκα

Κάθε τέτοια εποχή, με τα τελευταία σύκα φτιάχνω το τσάτνεϊ που καταναλώνει ο άντρας μου όλο τον χρόνο με κρύο κρέας, μπιφτέκια και κεφτέδες. Το έμαθα από την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το ραβανί του γηραιού θείου

Ο γηραιός θείος τότε δεν ήταν γηραιός. Παλικαράκι ήταν 18 ετών. Στην Αθήνα του 1945. Ο νεαρός τότε θείος, ορφανός και με μια λίγο μεγαλύτερη αδελφή να πρέπει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Xοιρινή κοιλιά στον φούρνο με πατάτες

[photo: Νικος Μορόπουλος] Αν κάποιος μου πει ότι έχω ξαναγράψει για την χοιρινή κοιλιά, θα έχει δίκιο. Ούτε μία, ούτε δύο ούτε τρεις φορές όμως φτάνουν για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy