Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους καλή χρονιά. Και ας δεχτούμε, έστω και για ολίγα δευτερόλεπτα, ότι μπορεί να υπάρχει μια χρονιά που είναι καλή για[...]
Πηγή: bostanistas.grΕδώ θα βρίσκουμε μαζί λύσεις για το καθημερινό μας τραπέζι με την οικογένεια, καθώς και ιδέες για τραπέζια με φίλους και συγγενείς σε διάφορες περιπτώσεις. Για[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Φτιάξτε πίτες για σουβλάκι, με τη συνταγή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου. Είναι δοκιμασμένη γιατί την έχω φτιάξει πάρα πολλές φορές. Υλικά:[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. γάλα 2 φακελάκια ξηρή μαγιά Αλλατίνη 300 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. Αλλατίνη 50 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. ηλιέλαιο 20 γρ. καλαμποκάλευρο Αλάτι ½ κ.γ σόδα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΖυμαρένια και αφράτα φακελάκια με γεύση πίτσας έκανα σήμερα για τις φίλες μου που ήρθανε να πιούμε καφεδάκι ! Αφράτα και πολύ νόστιμα με πολύ απλά υλικά! Το[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΦτάσαμε στο τέλος...Σ' αυτήν την τελευταία αναφορά μου για το σπιτάκι μας στο βουνό,θα σας δείξω την τραπεζαρία,την πιο αγαπημένη μου γωνιά! Όλη αυτή η[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΗ Ελένη Νταμπαλέτσιου έφτιαξε μια πλεξούδα γεμιστή που η γεύση της θυμίζει πίτσα!Μπορεί να σερβιριστεί ως πρωινό,μεσημεριανό,απογευματινό,βραδινό...κρύο ή[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑγαπώ πολύ την υπέροχη λεπτή ιταλική πίτσα, αλλά πιο πολύ αγαπώ να χορταίνω αυτούς που αγαπώ! Κι όταν από μια πίτσα τρώνε 6, 7, 8 άτομα, τότε θέλω ο λαός μου[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΑπό τη μέρα που βρήκα αυτή τη συνταγή, το πεϊνιρλί έχει γίνει το νούμερο ένα φαγητό μαζικής παραγωγής για την κατάψυξη! Σε αυτό το ποστ θα μοιραστώ μαζί σας τη[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας. Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Πάσχα στο χωριό. Τώρα. Συνήθως δεν πας στο χωριό. Δεν προλαβαίνεις. Μα αν πας, το ξέρουν όλοι από πριν, από το Facebook και έχουν και εκείνοι δουλειές.[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΜέσα στις μέρες των εορτών και λίγο πιο πριν, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μερικές ακόμη φίλες bloggers, την Σοφία Ζ. και την Δήμητρα , από το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 6 λουκάνικα Κοζάκικα με πάπρικα 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto via Tι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 2 φακ. ξηρή μαγιά 2 1/2 φλιτζ. νερό (χλιαρό) 1 κουτ. γλυκ. αλάτι 1 κουτ. γλυκ. ζάχαρη 1 κουτ.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥπάρχουν κάποιες “λεπτομέρειες” που γαστρονομικά φέρνουν τα πάνω-κάτω σε κάποια πιάτα και σ’ αυτό το άρθρο, σε πολύ χαλαρή, καλοκαιρινή και ηδονιστική διάθεση[...]
Πηγή: caruso.gr