Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Γεια σας καλοί μου φίλοι!!! Μετά από πολλές μέρες ήρθε η ώρα να σας βάλλω ένα φαγάκι γιατί ξέρω ότι σας λίγωσα με τόσα γλυκά...! Έτσι, μετά την πικάντικη[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικά (για 6 άτοµα) 1 ολόκληρο φιλέτο γαλοπούλας, γύρω στο 1 κιλό, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 καρότο, ξεφλουδισµένο, σε ροδέλες, 1 χοντρό κλωνάρι σέλινο (ή 3-4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτις μέρες μας, προβλήματα με το θυρεοειδή εμφανίζονται σ’ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, εκ των οποίων αρκετοί δεν το γνωρίζουν. Οθυρεοειδής είναι ένας[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 2 φέτες νωπό τόνο πάχους 1 εκατ. (περίπου 240 η κάθε μία) 50 γρ σέλερυ ψιλικομμένο (ή τριμμένο στον τρίφτη) 60 γρ μήλο ΜΕ την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλό το κρέας, αλλά η σωστή διατροφή, χρειάζεται και ψάρι. Ένα από τα πολύ ωραία ψάρια, κι ειδικά στο φούρνο, είναι κι ο τόνος. Δοκιμάστε τον μ᾿ αυτή τη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο κειμενάκι αυτό είχε δημοσιευτεί σαν συνταγή στο (παλιό) gourmet.gr. Έπαιξε και αυτό ρόλο στο να να ξεκινήσουμε το fagaki.gr, με λίγο ρεαλιστικότερες[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grΈνα surprise fast food, όπου ο κιμάς αντικαθίσταται από τόνο και η κλασική αμερικανιά της κέτσαπ υποχωρεί μπροστά σε μια ανατολίτικη μουστάρδα με σόγια. [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2-4 άτομα 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη 1 αυγό 1 κουταλιά του γλυκού ξερός κόλιανδρος σε σκόνη 2 κουταλιές της σούπας φύλλα φρέσκου μαϊντανού,[...]
Πηγή: sidagi.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ένα από τα πιο όμορφα και κοσμικά εστιατόρια της Μυκόνου, από το 2000 που πρωτοάνοιξε στο νησί, ως καλοκαιρινό «υποκατάστημα» του αθηναϊκού lnterni. Η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα surprise fast food, όπου ο κιμάς αντικαθίσταται από τόνο και η κλασική αμερικανιά της κέτσαπ υποχωρεί μπροστά σε μια ανατολίτικη μουστάρδα με σόγια. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπόσπασμα επεισοδίου ΤΟΝΟΣ εκπομπής Food IQ foodiq.gr Πέμπτη & Παρασκευή στις 17.30 στο TV Μακεδονία. Επανάληψη Τρίτη και Τετάρτη στις 17.30 & Σαββατοκύριακο[...]
"Γιουβέτσι με ψάρι; Τρώγεται;" Αυτή ήταν η αντίδραση όσων άκουσαν για τη σημερινή μας συνταγή! Κι όμως! Πρόκειται για μια απροσδόκητη παρασκευή, αλλά με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com