Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι για μπουφέ...για μεζέ...σαν συμπληρωματικό στο φαγητό σας!! Οτι εσείς θέλετε!!! Η φίλη μου η Βάσω όταν της έκανα το τραπέζι ήθελε πάντα να της κάνω κι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚι αφού ξεκίνησα με το πρόγραμμα στο στρατό ν' ασχοληθώ και με το πρόγραμμα φαγητού. Που ήταν δική μου ευθύνη ως σιτιστή. Κάθε βδομάδα έφτιαχνα το πρόγραμμα,[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 εσκαλόπ (λεπτές φέτες από μπούτι) μοσχαράκι γάλακτος ή φιλέτο χοιρινό, κομμένο σε ροδέλες και καλά χτυπημένο ( δες σημείωση ), 1/4 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτην κουζίνα, σε αντίθεση με την πολιτική, δεν γίνονται αναποτελεσματικές περικοπές, αλλά πολύ συγκεκριμένες κοπές και όλα τα υλικά αξιοποιούνται στο μέγιστο.[...]
Πηγή: pandespani.comχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτά τα μπιφτέκια γαλοπούλας έχουν εύκολη και γρήγορη προετοιμασία, ενώ ο κιμάς γαλοπούλας τα κάνει μια οικονομική και ελαφριά συνταγή. Συνοδεύονται ωραία από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΒάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό... κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό! Φτάσαμε αισίως και στην Κυριακή των Βαϊων (2 μέρες μας χωρίζουν)[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚοτοκροκέτες This entry was posted in ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΠΙΤΕΣ - ΤΑΡΤΕΣ on 18/03/2014 by roula. Υλικά για 4 μερίδες: 1/2 δόση μπεσαμέλ σφιχτή (δες συνταγή για[...]
Πηγή: easykuzina.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά: 1 γαλοπούλα Για τη μαρινάτα: 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 5 - 6 κουτ. σούπας μέλι 1 ½ κουτ. γλυκού τριμμένο φασκόμηλο 1 ½ κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 750 γρ. κιμά γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), 3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 5 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 3 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓαλοπούλα γεμιστή Χρόνος: 50 λεπτά και άλλα 10 για την γέμιση και 30' στον φούρνο Υλικά 1 γαλοπούλα 4 φλυτζάνια νερό αρωματικά χόρτα (σέλινο, μαϊντανό) 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 2-3 άτομα) : ½ κιλό κιμά γαλοπούλας καλά παγωμένος 4 φρέσκα κρεμμυδάκια & τα πράσινα φύλλα ψιλοκομμένα 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΑΠΟΝΆΤΑ Η καπονάτα ειναι ισως η χαρακτηριστικοτερη παραδοσιακη συνταγη της Σικελιας. Μεσα σε αυτο το απλο και νοστιμο πιατο ειναι συγκεντρωμενη, κατα καποιον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr