Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 300 γρ. κεμπάπ 1 πράσο ή 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 φέτες από φρέσκο ανανά , κομμένο σε κυβάκια 1 κ.σ. ξίδι ρυζιού ή μηλόξιδο 1 κ.σ. σάλτσα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕνας εξωτικός τρόπος να σερβίρετε το μοσχαράκι, εύκολα και πεντανόστιμα. Φτάνει πια με τα κοκκινιστά! Τι χρειαζόμαστε: 600 γραμμ. μοσχαράκι κομμένο σε πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΟ χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΈλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά : 110 γρ. ξερά κεμπάπ σόγιας 750 γρ. αντίδια ή μαρούλια, ζωχούς κ.α. 5 μικρά πράσινα κρεμμυδάκια ή 3 μεγάλα ψιλοκομμένα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grTι βάζουν σε burgers – κοτομπουκιές οι αλυσίδες fast food για να είναι… εθιστικά, φτηνά και ανθεκτικά. Έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτά τα εστιατόρια[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κιλά μοσχαρι κιλοτο δυο κρεμμυδια ξερα μεγαλα δυο ή τρείς σκελιδες σκόδο ενα ποτηρακι κρασιού ελαιολαδο ενα ποτηρακι σογιελαιο για το τηγανισμα ενα ποτηρακι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠΟΙΟ ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ? ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Επικρατει η εσφαλμενη αντιληψη, απορροια της εντονης διαφημησης των αναλογων προϊοντων,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr