Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Είναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com10 τρόποι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να κάνετε τη σαλάτα σας πιο απολαυστική Ακόμα και αν δεν έχετε θέσει ως βασικό στόχο της χρονιάς την κατανάλωση[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Για τα σουτζουκάκια: 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 2 μικρά κουτιά γάλα εβαπορέ 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα) 1 αυγό 2 κουταλάκια κοφτά[...]
Πηγή: greekmasa.grKάποιες Δευτέρες θες η εβδομάδα ν’ αρχίζει την Τρίτη και να τελειώνει την Πέμπτη. Να αναβαθμιστεί σε Π-Σ/Κ-Δ (Παρασκευοσουκουδεύτερο – μα τί ωραία λέξη… σκέτη[...]
Πηγή: pandespani.comΔεν ξέρω πως το αντιμετωπίζετε εσείς το θέμα αλλά τα τελευταία χρόνια, σε ό,τι με αφορά, ιδιαιτέρως έχω ευχαριστηθεί το σπιτικό πασχαλινό τραπέζι[...]
Πηγή: pandespani.comΜε το Πάσχα εν όψει και το πασχαλινό μενού στα ζητούμενα, ακολουθεί η συνήθης πρακτική ανακεφαλαίωση, με τις μαγειρικές ιδέες που ταιριάζουν στο γιορταστικό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Για το μπιφτέκι 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σωταρισμένο σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ασπράδι 1κ.σ μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κουνέλι μικρό 1 κρεμμύδι μεγάλο 3-4 κόκκινες πιπεριές 300 γρ. καπνιστό μπέικον 400 γρ. ντοματάκια κονκασέ ½ ματσάκι μαϊντανό 5 – 6 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα και το τελείωμα του πιάτου 300 γρ. Ταλιατέλες, φρέσκιες 40 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. Κολοκύθι, σε στικς 5[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr