Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Καλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠίτα με πλούσιο, μερακλήδικο περιεχόμενο που, ή θα το λατρεύεις ή δεν θα θες να το πλησιάσεις. Η παστουρμαδόπιτα στα πρωτευουσιάνικα ή πίτα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr24/1/15 Κατσίκι με δενδρολίβανο και ρακή. Ένα πιάτο μεθυσμένο και μεθυστικό. Για τους λάτρεις του είδους, ιδανικό για το τραπέζι του Σαββατοκύριακου.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυνεχίζοντας το αφιέρωμα στην Ξάνθη, ήρθε η ώρα να σας πω τι δοκίμασα. Κατ'αρχήν, ό,τι έφαγα, ήταν εξαιρετικό! Παρόλο που κάποιες φορές φάγαμε αργά ή πολύ, τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grH νέα Ιατρική του γιατρού Χάμερ Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ Βόλος είναι μια πόλη που της πάει πολύ η άνοιξη! Μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα θα σας πείσει, δεν είναι δύσκολο. Στο Βόλο ζήσαμε κι εγώ και η Δ. ένα χρόνο.[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΚαθώς σιγά-σιγά ο φετινός Αύγουστος μας αποχαιρετά, θέλουμε δεν θέλουμε μπαίνουμε και πάλι στην καθημερινότητά μας, προετοιμαζόμενοι για τα όσα θα μας φέρει το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜε τον κιμά που μας περίσσεψε, μπορούμε να φτιάξουμε σούπερ χορταστικές και νόστιμες σαρικοκιμαδόπιτες. Πολύ καλύτερες από τα έτοιμα, (τυρόπιτες,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΤο Μπακού, η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]
Πηγή: caruso.grΑυτή η συνταγή είναι άλλη μία δική μου συνταγή και είναι ιδανική για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το κουνελάκι με το μείγμα adobo από το[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΔηλαδή κατσίκα (γίδα) με ντομάτα Αν βρεθείτε μετά το Δεκαπενταύγουστο ως τα τέλη του Σεπτέμβρη στην Κρήτη, ακόμη κι αν δεν σας τραπεζώσουν σε σπίτι, ζητείστε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕίναι κλασική συνταγή της Σαρδηνίας και ίσως ακόμα προλαβαίνετε να φτιάξετε το ασυνήθιστο αυτό χωνευτικό λικέρ για να το χαρείτε ή και για να το χαρίσετε στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΆγρια αγκινάρα. Αγαπημένη του πατέρα μου και εξαιρετική συνοδός για τη ρακί, ωμή με τα φύλλα της. Στην Κρήτη συνηθίζουν και την τρώνε ωμή. Για να δούμε τι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑγαπημένο φαγητό της κόρης μου. Και όσο πιο πολλά μανιτάρια έχει... τόσο πιο πολύ της αρέσει. Απλό εύκολο και γρήγορο. Τα υλικά που θα χρειαστούμε για 2[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤηγανιά με χοιρινό κρέας Σε όσα αφορούν στην καθαρή από ατασθαλίες και δημιουργικές δηθενιές, ελληνική χοιρινή τηγανιά αναφερθήκαμε στο προηγούμενο άρθρο.[...]
Πηγή: pandespani.comShepherd’s pie: η νόστιμη κρεατόπιτα με αρνί και Cottage pie η αντίστοιχη με μοσχαρίσιο κρέας. Το περίσσευμα του φαγητού σε καινούργιο, κόμφορτ πιάτο. Πίτα του[...]
Πηγή: pandespani.comΣυνολικός χρόνος δημιουργίας μέχρι το σερβίρισμα 35 λεπτά. Στο multimulinex χτυπάμε μέχρι πλήρους πολτοποίησης, τα παρακάτω: Υλικά: χυμό ενός[...]
Πηγή: greekcook.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυθεντική, ελληνική, χοιρινή τηγανιά Ένα μίνιμαλ πιάτο με το πιο βασικό στον τόπο κρέας, το οποίο τηγανίζεται στο δικό του λίπος, εξ ου και το όνομά του.[...]
Πηγή: pandespani.com