Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 127 συνταγές
Αυτό το φαγητό είναι το αγαπημένο της μητέρας μου, βέβαια η ίδια το έφτιαχνε με αρνί και κολοκυθάκια από τον κήπο της. Είχα πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω κι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grυλικά 1. 200 γρ. βοδινή (ή μοσχαρίσια) σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. πατάτες, κομμένες μέτριες 300 γρ. κρεμμύδια, σε φέτες 3 σκ.σκόρδο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 2 κιλά βοδινό κρέας, κιλότο, σε κύβους 1 κιλό χοιρινό κρέας Χοιρινό λίπος, κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια (προαιρετικό) 1 τριμμένο μοσχοκάρυδο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε φέτες 1/3 φλιτζανιού λάδι 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 4 σκελίδες κομμένο σκόρδο 1 κουταλιά σούπας μαυροπίπερο 1/2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1200 γρ. μοσχάρι (κιλότο) σε κύβους 1 1/2 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 150 γρ. γραβιέρα Κρήτης σε κύβους 150 γρ. ρεγκάτο καπνιστό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το γιουβέτσι στο φούρνο γίνεται πιο νόστιμο στη γάστρα. Γενικά, η γάστρα κάνει πιο νόστιμα τα ψητά γιατί κλείνει μέσα τους ατμούς του[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΕιναι μια τηγανια, οχι στεγνη, αλλα μπορουμε να βουταμε τις μπουκιτσες μας. Δηλαδη γλυφουμε τα δαχτυλα μας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο χοιρινο (κιλοτο) ελαιολαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr\ Μοναδική, ανεπανάληπτη συνταγή που θα σας απογειώσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα νόστιμο ,εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορεί να γίνει με μπριζόλες λεπτές χωρίς κόκκαλο, αλλά και με φιλετίνια μοσχαρίσιου κρέατος. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr2 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ (από κιλότο/ τρανς) 2 αυγά αλεύρι φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Υλικά (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.com