Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το γιουβέτσι στο φούρνο γίνεται πιο νόστιμο στη γάστρα. Γενικά, η γάστρα κάνει πιο νόστιμα τα ψητά γιατί κλείνει μέσα τους ατμούς του φαγητού και δεν τα αφήνει να στεγνώσουν και να ξεραθούν. Υλικά: 1 κ. μοσχαράκι από σπάλα ή κιλότο ή κα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr











