Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grχοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα σε σάλτσα πορτοκαλιού Το χοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα και καρπούς είναι ένα χαρούμενο πιάτο απ’ την κατηγορία εκείνων που θέλουν[...]
Πηγή: pandespani.comΛοιπόν, έτσι όπως πάω, την κρεατόσουπα θα την φάει η μάυρη η μαρμάγκα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Την συγκεκριμένη τάρτα ήθελα να την ανεβάσω εδώ και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr12 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα 12 δαμάσκηνα απυρήνωτα 12 σύκα (Κύμης) 12 βερίκοκα 2 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1 ποτήρι κρασιού[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά :χοιρινό με την πέτσα ,αλάτι πιπερι ,πατάτες κάστανα,σύκα ξερά ,μήλαχυμό πορτοκάλι λάδι. Αφήνουμε το χοιρινό σε μείγμα αλατόνερο και ζάχαρη για μία μέρα[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.gr12 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα 12 δαμάσκηνα απυρήνωτα 12 σύκα (Κύμης) 12 βερίκοκα 2 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1 ποτήρι κρασιού[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη μαρινάδα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1.200 γρ. μοσχάρι χτένι σπάλας σπαλομίτα 2 φύλλα δάφνη 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κιλό και 200 γραμμάρια μοσχάρι σπάλα ή μπούτι (χτένι ή κιλότο) 250 γραμμάρια μαυροδάφνη 250 γραμμάρια κόκκινο κρασί 1/4 φλιτζάνι[...]
Πηγή: argiro.grΜούχει κολλήσει μέρες στο κεφάλι πως είναι εφικτή η μεγάλη κι εξαιρετική, άκρως ιδιοτελής και απολύτως χρήσιμη εφεύρεση της πάση θυσία προσωρινής αισιοδοξίας.[...]
Πηγή: pandespani.comχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.com1 γουρουνάκι γάλακτος ολόκληρο 4-6 κιλά 3 πορτοκάλια 3 λεμόνια 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα 2 σκ. σκόρδο 1 κύβο μικρές φρέσκες πατάτες αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και δεύτερη και τρίτη μέρα, γιατί[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΜία ενδιαφέρουσα συνταγή που θα σας ξετρελάνει Χρόνος Προετοιμασίας 180' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 8 άτομα 2700 γρ. χοιρινό 8 κρεμμύδια ξερά κομμένα στη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε τέτοια εποχή, με τα τελευταία σύκα φτιάχνω το τσάτνεϊ που καταναλώνει ο άντρας μου όλο τον χρόνο με κρύο κρέας, μπιφτέκια και κεφτέδες. Το έμαθα από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΕΤΙΜΕΖΙ Η λεξη πετιμέζι ή πετμέζι, οπως το ελεγε η γιαγια Ανδρομαχη, προερχεται απο την τουρκικη " pekmez ". Το πετιμεζι ειναι πολυ διαδεδομενο στην Τουρκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr