Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Σήμερα το μενού είχε ψάρι στη σχάρα. Φυσικά με την περιέργεια που μας διακρίνει δε μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με τα γνωστά ελληνικά μυρωδικά... Έτσι, μετά από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑποφασίσατε να μαγειρέψετε κρέας, αλλά θέλετε να του δώσετε μια διαφορετική νότα; Διαλέξτε την καλύτερη μαρινάδα και δημιουργήστε ένα άκρως γευστικό πιάτο.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 250 γρ. νουντλ ρυζιού πλάτους 3 χιλ. Ζεστό νερό 250 γρ. γαρίδες, κοτόπουλο ή χοιρινό ή συνδυασμός όλων 1/4 φλιτζάνι σως ψαριού 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΠώς γεννιέται μια νέα συνταγή; Πώς διαφορετικά υλικά παντρεύονται με επιτυχία, πρώτα στο μυαλό και μετά στην κατσαρόλα; Αρκετές φορές έχω αναρωτηθεί πάνω στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μαγειρικές μας αναζητήσεις σήμερα μας οδηγούν για ακόμη μία φορά στη μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη για ένα πιάτο πραγματικά καταπληκτικό. Ένα curry με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο thit bo luc lac είναι μία παραδοσιακή συνταγή από το Βιετνάμ, την οποία εντοπίσαμε στο Internet. Το όνομά της μεταφράζεται "κουνιστό μοσχάρι", λόγω του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌπως λέμε στην περιγραφή του blog, οι συνταγές που συμπεριλαμβάνουμε στο υλικό μας είναι κατά κανόνα ελληνικές και απλές ώστε να μπορεί ο καθένας να τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο όνομα αυτής της συνταγής μεταφράζεται από τα ινδονησιακά ως "σουβλάκια χοιρινού με κέτσαπ". Όμως "κέτσαπ" στην Ινδονησία ονομάζουν τη δική τους γλυκιά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού και αν του το σερβίρεις πικάντικο, τότε ένα είναι σίγουρο. Θα καταφέρεις να "ανάψεις" τα αίματα και το ενδιαφέρον[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο ελάφι, από τη φύση του ξεχωριστό κρέας, αναζητά τη συντροφιά των φρούτων, τα οποία αναδεικνύουν με την ελαφριά οξύτητά τους τον πλούσιο γευστικό του[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 2 1/2 φλιτζάνια περίπου 3 παπάγιες, ξεφλουδισμένες, χωρίς τους σπόρους, και κομμένες σε μεγαλούτσικους κύβους (2 φλιτζ. περίπου) 1/4 του φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή την συνταγή την βρήκα στο Men's Health magazine τύχαια καθώς το ξεφύλλιζα. Είναι πεντανόστιμη, εντυπωσιακή, διαφορετική, γρήγορη, έχει πολύ λίγες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr2/11/14 Κότσι κατσαρόλας με σάλτσα μπύρας, ένα φαγητό που μου θύμισε πραγματικά το ταξίδι μου στην Φρανκφούρτη. Όπως ακριβώς λέει το όνομα του, είναι και το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για το μαριναρισμένο χοιρινό φιλέτο 500 γρ. Χοιρινό φιλέτο, σε χοντρά καρέ 100 γρ. Κρεμμύδι ξερό, σε χοντρά καρέ 50γρ. Ζάχαρη μαύρη 5 γρ. Five spice[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑνάψτε τα κάρβουνα και ετοιμάστε πρώτοι μια από τις λαχταριστές συνταγές του Γαστρονόμου Ιουλίου για έθνικ μπάρμπεκιου! Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr400γρ. κρέας βοδινό(κιλότο) 2 κ.σ.ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 5 κ.σ.αποξηραμένες γαρίδες 300 γρ. φασολάκια snake beans ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 12 μπιφτεκάκια): 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο ξύσμα απο 1 λάιμ 3 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο 1 κουτάλι[...]
Πηγή: greekcook.grΤόσο καυτερό που θα πρασινίσετε!. .. Υλικά 2 κ.σ. σπορέλαιο 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 240 γρ. τρυφερό φιλέτο μοσχαριού, κομμένο σε λεπτές φετούλες 240[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami