Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο Τηγάνι είναι μια από τις αγαπημένες μου παραλίες στην περιοχή της Κυνουρίας. Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι κι όσες φορές ρώτησα, κανείς δεν ήξερε να μου πει.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτις 29 Αυγούστου θα γίνει στο γραφικό λιμανάκι της Πλάκας η 12η Γιορτή Τσακώνικης Μελιτζάνας Λεωνιδίου. Η γιορτή της τσακώνικης μελιτζάνας έχει γίνει πλέον[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓρήγορο και γευστικό για ουζάκι ή παρτάκι! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κρέας αστακού 20 φέτες μπεϊκον καλής ποιότητας, κομμένες στη μέση Κόβουμε το κρέας του[...]
Πηγή: cookpad.com/grMostly Martha λοιπόν. Γερμανική. Μην ξυνίζετε τα μούτρα. Καμία σχέση με Φασμπίτερ ή Βέντερς. Η ώρα κυλά ευχάριστα. Tης Sandra Nettelbeck (η σκηνοθεσία ρε).[...]
Πηγή: greekcook.grΚύθνος: Πρώτη ανακάλυψη ήταν "Το καντούνι" στο Μέριχα της Κύθνου με ντόπια νοστιμότατα κρέατα. Ξεχνάς κατευθείαν τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες όταν από μπροστά[...]
Πηγή: greekcook.grΣτις μέρες μας, προβλήματα με το θυρεοειδή εμφανίζονται σ’ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, εκ των οποίων αρκετοί δεν το γνωρίζουν. Οθυρεοειδής είναι ένας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]
Πηγή: caruso.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Γενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να πας διακοπές, να μην πας στο ίδιο μέρος πάνω από μια φορά. Έχει τόσα πολλά μέρη για να δεις,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (για 1 άτομο) 1 μικρός αστακός 4-5 σπαράγγια (κομμένα στα δύο) 4-5 μανιτάρια (απλά ή shiitake) 1 μελιτζάνα (σε ροδέλες) 1 κρεμμύδι (σε ροδέλες)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓκιούλμπασι κατάλληλο για όσους έχουν αδυναμία στα θαλασσινά. Να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο ψάρι (τύπου αστακόψαρο) λάδι λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤώρα, θα μου πείτε τι με έπιασε και εκεί που παινευόμουν για τις "low fat low cost" συνταγές μου, το γύρισα από την ανάποδη το βιολί; Μακάρι νάξερα! Ίσως και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑπό το βιβλίο «Ο σέντερ φορ δολοφονήθηκε το σούρουπο»: Η συνταγή αυτή χαρακτηρίζει τον Καρβάλιο, εφόσον συνδυάζει την αγάπη του για την παραδοσιακή καταλάνικη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]
Πηγή: bostanistas.gr