πορτοκαλοπιτα κεικ | μοσχαρι στιφαδο δρισκας | τζιγεροσαρμάδες ψησιμο | βασιλοπιτα με φαρινα | ρυζι πιλαφι ακης | φιλετακια χοιρινα αλα κρεμ αργυρω | συνταγη για λουκουμαδες αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σκουμπρι ηλιοσπορο κρασι

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Φαγητό στο εστιατόριο της Villa Nobelos

Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Μπάνιο στο Τηγάνι

Το Τηγάνι είναι μια από τις αγαπημένες μου παραλίες στην περιοχή της Κυνουρίας. Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι κι όσες φορές ρώτησα, κανείς δεν ήξερε να μου πει.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Γιορτή Τσακώνικης μελιτζάνας

Στις 29 Αυγούστου θα γίνει στο γραφικό λιμανάκι της Πλάκας η 12η Γιορτή Τσακώνικης Μελιτζάνας Λεωνιδίου. Η γιορτή της τσακώνικης μελιτζάνας έχει γίνει πλέον[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μπουκιές αστακού

Γρήγορο και γευστικό για ουζάκι ή παρτάκι! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κρέας αστακού 20 φέτες μπεϊκον καλής ποιότητας, κομμένες στη μέση Κόβουμε το κρέας του[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Mostly Martha

Mostly Martha λοιπόν. Γερμανική. Μην ξυνίζετε τα μούτρα. Καμία σχέση με Φασμπίτερ ή Βέντερς. Η ώρα κυλά ευχάριστα. Tης Sandra Nettelbeck (η σκηνοθεσία ρε).[...]

Πηγή: greekcook.gr
Οδοιπορικό φαγητού για ιστιοπλόους ....και μη

Κύθνος: Πρώτη ανακάλυψη ήταν "Το καντούνι" στο Μέριχα της Κύθνου με ντόπια νοστιμότατα κρέατα. Ξεχνάς κατευθείαν τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες όταν από μπροστά[...]

Πηγή: greekcook.gr
Οι παθήσεις του θυρεοειδούς

Στις μέρες μας, προβλήματα με το θυρεοειδή εμφανίζονται σ’ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, εκ των οποίων αρκετοί δεν το γνωρίζουν. Οθυρεοειδής είναι ένας[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Οι 16+1 πιο νόστιμοι μεζέδες για την Καθαρά[...]

Καθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]

Πηγή: caruso.gr
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! //[...]

ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Καγιανάς με πιπεριές και λουκάνικα

Καλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
επιστρέφοντας στην Σκύρο [why to visit skyros]

photo by jωp, on flickr Γενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να πας διακοπές, να μην πας στο ίδιο μέρος πάνω από μια φορά. Έχει τόσα πολλά μέρη για να δεις,[...]

Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr
Καγιανάς με πιπεριές και λουκάνικα

Καλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τα 8 ακριβότερα φαγητά του κόσμου!

8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr
Tempura αστακού

Υλικά (για 1 άτομο) 1 μικρός αστακός 4-5 σπαράγγια (κομμένα στα δύο) 4-5 μανιτάρια (απλά ή shiitake) 1 μελιτζάνα (σε ροδέλες) 1 κρεμμύδι (σε ροδέλες)[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ψάρι Γκιούλμπασι

Γκιούλμπασι κατάλληλο για όσους έχουν αδυναμία στα θαλασσινά. Να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο ψάρι (τύπου αστακόψαρο) λάδι λεμόνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ!!!

Τώρα, θα μου πείτε τι με έπιασε και εκεί που παινευόμουν για τις "low fat low cost" συνταγές μου, το γύρισα από την ανάποδη το βιολί; Μακάρι νάξερα! Ίσως και[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Λαχανοντολμάδες γεμιστοί με αστακό, γαρίδες και[...]

Από το βιβλίο «Ο σέντερ φορ δολοφονήθηκε το σούρουπο»: Η συνταγή αυτή χαρακτηρίζει τον Καρβάλιο, εφόσον συνδυάζει την αγάπη του για την παραδοσιακή καταλάνικη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κανιόκες ξανά!

Είχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy