Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια πανεύκολη ιταλική συνταγή, που η εωδιά του φασκόμηλου και της γεύσης, κάνει «άλματα» στο στόμα, εξ ου και το όνομά της. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr"ΓΚΑΤΟ" ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ : ΠΟΥΡΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΠΑΚΙ Αυτο το πιατο στα ιταλικα λεγεται "γκατό", λεξη που προεχεται απο τα γαλλικα και σημαινει γλυκο. Προκειται για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο έδεσμα αυτό το δοκίμασα πριν από 2 χρόνια, όταν είχαμε πάει διακοπές στην Ιταλία. Ο σεφ της αγροικίας στην οποία μέναμε κατάλαβε ότι με τα τυριά έχω σχέση[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4 φέτες λεπτοκομμένες, 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.grΟ Παναγιώτης και ο Γιώργος Κουκουβίτης κρατούν μέσα στην αγορά της Πλατείας Εμπορίου στην οδό Εδέσσης 7 ένα μαγαζί που θυμίζει εδώδιμα -αποικιακό άλλων εποχών.[...]
Πηγή: greekcook.grΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ Διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΣυνεχίζοντας την παρουσίαση των υπoλοίπων 8, από τους 16 παραγωγούς που επιλέξαμε τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” από το Αθηνόραμα Umami,[...]
Πηγή: caruso.gr4 φέτες λεπτοκομμένες 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΡΜΙΤΖΆΝΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Γιά την παρμιτζάνα έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio , καθώς είναι και μία συνταγή που μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία σούπερ πρόταση του Δημήτρη Σκαρμούτσου Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία περίπου 10΄, ψήσιμο περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grSOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Σήμερα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡολά κοκκινιστά με προσούτο Ιταλία ΠΑ 4 ΑΤΟΜΑ Υλικά 8 εσκαλόπ από μοσχαράκι γάλακτος (γύρω στα 120 γραμμάρια το καθένα) 8 λεπτές φέτες προσούτο 8 φύλλα[...]
Πηγή: greekouzina.gr