Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Η σχέση μου με την κανέλα ήταν ανέκαθεν διαταραγμένη, δεδομένου ότι πέρασα τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αντιπαθώντας όσα φαγητά χαρακτηρίζονταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1,5 κιλό μπούτι χοιρινό Αλάτι Πιπέρι Δενδρολίβανο Ελαιόλαδο Θυμάρι Για το γλάσο 3 γαρύφαλλα 2 στικ κανέλας 175 γρ. μαύρη ζάχαρη 330 γρ. μαύρη μπύρα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 4 κιλά χοιρινό (χέρι ή μπούτι) 8-10 φέτες ανανά σε κονσέρβα 10-20 ολόκληρα γαρύφαλλα 1/3 φλιτζ. μέλι 80 γρ. μαύρη μαλακή ζάχαρη 330 ml ξανθιά μπίρα 100[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους 1 κρεμμύδι, μεγάλο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 kg κρεμμύδια μικρά, στιφάδου 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ Grimbergen beer, μια Βέλγικη μοναστηριακή μπύρα που έρχεται στην Ελλάδα σε τρεις τύπους, παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες, στο φιλόξενο χώρο του Clumsies. Για[...]
Πηγή: caruso.grMια μέρα πριν λίγο καιρό, εκεί που μιλούσα με τη μαμά μου στο τηλέφωνο, γυρνάει και μου λέει, “Ααα δε σου είπα, ο Δ (ο αδερφός μου) αποφάσισε να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας τους και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους για να εντάξουμε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μπαχαρικά που βασιλεύουν τώρα τα Χριστούγεννα στα περισσότερα σπίτια και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami* Για τον βουλωμένο νεροχύτη σας ρίξτε στην τρύπα του νεροχύτη ή του νιπτήρα, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στην συνέχεια 1 φλιτζάνι ξύδι. Βάλτε την τάπα και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυνταγή για μαλακό και πεντανόστιμο κρέας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό ποντίκι χοιρινό ή μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους 6 μέτρια κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα): 1 καρότο 1 πράσο ¼ σέλινο (ρίζα) 1 κρεμμύδι ½ l ζωμό βοδινού ¼ l κρασόξυδο 1 κουτ. σούπας ζάχαρη 2 γαρύφαλλα 1 φύλλο[...]
Πηγή: greekcook.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό μοσχάρι χτένι σε μικρές μερίδες 1 συσκευασία φρέσκα ασπρομανίταρα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες μαϊντανός ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να τρώμε το ζαμπόν έτοιμο, φτιαγμένο απ΄τον παραγωγό και φυσικά δεν το βλέπουμε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα τραπέζι, αλλά ως[...]
Πηγή: pandespani.com