κριθαρότο με γαριδες και σαφραν | μηλοπιτα με φρουκτοζη | κρεπες συνταγη παρλιαρος | λικερ μανταρινι με φλουδες | ορτυκια στιφαδο | πρασα με χοιρινο στην κατσαρολα | νηστισιμες πατατοκεφτεδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρφι μπεικον χταποδι

Βρέθηκαν 40 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr

Μοσχαράκι ροστ μπίφ με ταραμά, του Pomo d’ Ορο

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλάτα σταμναγκάθι  ή ρόκα με σάλτσα αβοκάντο

Ο συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ενα όμορφο μενού από τον chef Μιλτιάδη Κιούκα -[...]

Αυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]

Πηγή: tastefull.gr
Οι θησαυροί του καταψύκτη ΙΙΙ: κρύο κρέας

Το καλοκαιρινό δείπνο προσφέρεται για κρύο μπουφέ. Λέω «μπουφέ» όχι με την επίσημη έννοια που σημαίνει δεξίωση, με άσπρο τραπεζομάντηλο που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η κυρα-Σαρακοστή

Η παράδοση εθίμων είναι ένα από αυτά που προσπαθώ να τηρώ, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου. Κάτι η γιαγιά από τ' Αϊβαλί, κάτι η αγάπη η υπέρμετρη για όσα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μελιτζάνες, μέρος Β΄

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί εδώ , τα μελιτζανομαγειρέματά μας έχουν και συνέχεια! Γιατί είναι τόσο πολλές οι συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε με τις αγαπημένες[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι της Καθαράς[...]

Καλή σας μέρα, φίλες και φίλοι! Αύριο, είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Κυριακή της Τυροφάγου. Σύμφωνα με την παράδοση απέχουμε πλέον από τα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κεφτεδάκια με πουρέ πατάτας και ταραμά

Υλικά συνταγής 2 φακέλοι Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό 200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο 3 σκελίδες σκόρδο[...]

Πηγή: icookgreek.com
Καλές Απόκριες  και καλή Καθαρά Δευτέρα!

Αν μείνετε στο σπίτι, μαγειρέψτε και απολαύστε! Μαζί με τις ευχές μου να περάσετε καλά την τελευταία Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα υπενθυμίζω τις περυσινές[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
σπαράγγια κεφτέδες

http://syntagesapokatina.blogspot.gr Νεότερη συνταγή Υλικά άγρια σπαράγγια 1 ντομάτα τριμμένη ταραμοσαλάτα (προαιρετικά) τριμμένη φρυγανιά αλεύρι αλάτι λάδι[...]

Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr
Καθαρά Δευτέρα

Την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή, η Μεγάλη Τεσσαρακοστή, η νηστεία των 40 ημερών-για την ακρίβεια είναι 48-πριν την Κυριακή του Πάσχα. Αυτή η Δευτέρα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ελάτε για κέρασμα!

Λοιποοοοοοοοοοοόν... Έχω χαθεί 2-3 μέρες γιατί ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Μάζευα το σπίτι (μπλιαχ) και έφτιαχνα γλυκά και φαγητά γιατί χτες γιόρταζα.[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Λακωνικά μεζεδοκαμώματα

Η υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ημερολογιακή κουζίνα (A' μέρος)

Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κεφτέδες με κόκκινο κολοκύθι

Η Νηστεία τέχνας κατεργάζεται και τερψιλαρύγγια παραθέτει. Δεν είναι απαραίτητος ο κιμάς για να φτιάξει κανείς κεφτέδες. Ο ταραμάς, η μελιτζάνα, ο αρακάς, η[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ελαιόλαδο - φυτικά μαγειρικά έλαια - διαφορές -[...]

Έλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy